BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,62
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Konaşlı Cemevi’nin Temelini Başkan Yazıcı Attı

Tuzla Belediyesi katkılarıyla yaptırılan Konaşlı Cemevi’nin temeline ilk harcı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı attı.

Abone ol

Tuzla Belediyesi katkılarıyla yaptırılan Konaşlı Cemevi’nin temeline ilk harcı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı attı.
Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii’nde yapımına başlanan Konaşlı Cemevi’nin temel atma törenine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Ehlibeyt İnancını Araştırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Özdurmaz ile vatandaşlar katıldı.

Kara, Başkan Yazıcı’ya Teşekkür Etti
Tuzla İmam Ali Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği Dedesi Haydar Kara, törende yaptığı konuşmada Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. Kara, “Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya bizi bu zamana kadar yalnız bırakmadıkları için, desteklerini hiçbir zaman bizden esirgemedikleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İnançlara Saygılıyız
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, törende yaptığı konuşmada insan merkezli hizmet anlayışıyla her kesimle birlikte olduklarını söyledi. İnançlara saygılı yaklaşımlarını 5 yıllık hizmet süresinde ortaya koyduklarını ve bunu sürdüreceklerini belirten Başkan Yazıcı, “En önemli emanet insandır. İnsanın manevi yönünü ele almadıktan sonra maddi yönün hiç bir şeye yaramadığı tarihte çok sayıda olayda görülebilir. Maddi yönle birlikte manevi yönler ele alınmadan hiçbir çalışmanın, hiçbir hareketin başarılı olamayacağını biliyoruz. Tuzla’da 2009 yılından itibaren biz rutin belediyecilikle beraber insanının olduğu her yerde olma gayreti gösterdik. Bütün vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde olmaya çalıştık. Bu çalışmalarımızın içine Cemevi projelerini ekledik. Bugün Konaşlı’daki derneğimizle beraber temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Burada yaşayan vatandaşlarımız, ibadetlerini yapmak için uzak mesafelere gitmek zorunda kalmayacak. Evine en yakın Cemevi’nde ibadetini gerçekleştirebilecek” dedi.
Konuşmaların ardından Konaşlı Cemevi’nin temeli atıldı. Temel atma töreninde kurban kesildi, yemek ikramında bulunuldu.