BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,86
ALTIN 2.494,50
HABER /  MAGAZİN

Ünlü sanatçı kanserle savaşını anlattı

Ünlü sanatçı Harun Kolçak iki buçuk yıldır sürdürdüğü, kanser savaşını ilk kez anlattı.

Abone ol

Harun Kolçak hayranlarını endişeye düşüren haber verdi. Ünlü sanatçı iki buçuk yıldır prostat kanseriyle mücadele ettiğini açıkladı.

Bugün gazetesine konuşan Kolçak, ma­yıs ayın­da pi­ya­sa­ya çı­ka­ra­ca­ğı ye­ni al­bü­mün­den de söz etti. Ünlü sanatçı Ben­de­ni­z’­le söy­le­dik­le­ri ‘E­lim­de De­ği­l’ şar­kı­sı­nı bu kez Ni­ran Ün­sal ile dü­et ya­pa­cak­la­rı­nı be­lirt­ti. İlk kez post-rock tar­zın­da bir al­büm çı­ka­ra­ca­ğı­nı ifa­de eden Kol­çak, iki bu­çuk yıl sü­ren kan­ser hikayesini anlattı.

KIRMIZI YİYECEKLER ÇOK ÖNEMLİ

Al­ka­li di­ye­ti sa­ye­sin­de şi­fa bul­du­ğu­nu an­la­tan Kol­çak şöy­le ko­nuş­tu: “Bü­tün has­ta­lık­la­rın ne­de­ni vü­cut­ta­ki asit ora­nı­nın yük­sel­me­si­dir. Al­ka­li di­ye­ti de vü­cu­dun asit den­ge­si­ni sağ­lar. Asit­li içe­cek­le­ri ha­ya­tım­dan çı­kar­dım. Özel­lik­le pan­kre­as kan­se­ri­nin en çok sev­di­ği şey asit­li meş­ru­bat­lar ve jan jan­lı am­ba­laj­la­rın için­de­ki şe­ker­li yi­ye­cek­ler­di­r” de­di. Kan­se­ri yen­mek için kır­mı­zı mey­ve ve seb­ze­le­rin çok­ça tü­ke­til­me­si ge­rek­ti­ği­ni de söy­le­yen Kol­çak, “P­ros­tat kan­se­ri için piş­miş do­ma­tes lis­te­nin en ba­şın­da bu­lu­nu­yo­r” de­di.