BIST 9.052
DOLAR 32,32
EURO 35,14
ALTIN 2.296,28
HABER /  GÜNCEL

Kocasını öldürüp karısıyla evlendi! Yok artık

Öldürdüğü adamın karısıyla evlendi. Yeni eş, eski eşi evden kovdu. 18 yıl önce yaşanan bu akılalmaz olayı eltilerin kavgası aydınlattı.

Abone ol

Samsun'da, yıllar önce ortadan kaybolan Şaban Bayri'nin aynı köyde yaşayan Mehmet Eray (44) tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

Cinayetten sonra öldürdüğü kişinin karısı Habibe Eray ile evlenen Mehmet Eray, cinayeti itiraf eden kardeşi Musa Eray ve Habibe Eray tutuklandı. Eşi ortadan kaybolduktan sonra Mehmet Eray'la evlenen Habibe Eray iddiaya göre eltisi ile sürekli sorun yaşıyordu. İki kadın tartışınca taraflar karakolluk oldu. Tartışma Jandarma karakolunda da sürünce, Musa Eray, ağabeyi Mehmet Eray'a "Yeter artık yaptıkların. Şaban'ı da sen öldürdün" dedi. Ardından da vicdan azabı çektiğini söyleyerek, her şeyi anlattı.

kocasini-oldurdugu-kadinla-evlendi-4973647.jpeg
 
'KORKTUM, İTİRAF ETTİM'
 
Musa Eray savcılıktaki ifadesinde "Ağabeyim ve Şaban Bayri ile Alkol almak için otomobile bindik. Biraz gittikten sonra arka koltukta oturan ağabeyim, ön koltuktaki Şaban Bayri'yi elleriyle boğdu. Ardından Şaban Bayri'nin eşi olan Habibe Eray'ı da kastederek, 'Artık sen de bizdensin. Bu işte beraberiz. Kim konuşursa onun üzerine kalır' dedi. Benzin alıp tarlada açtığı çukurda cesedi yakarak üzerini kapattı. Habibe Eray, ağabeyimin ilk eşi olan Emine'ye de baskı yaptırıp evden gitmesini sağladı. Ağabeyimle son 5 yıldır hep sürtüşme halindeydik. Habibe Eray'ın kışkırtmaları sonucu beni de dövmeye kalktı. İkinci bir Şaban vakası yaşanmasından korktuğum için olayı anlatmaya karar verdim" şeklinde konuştu.
 
'SÖYLENTİLER YALAN'
 
Habibe Eray ise ifadesinde, Mehmet Eray ile daha önce ilişkisi olduğu iddiasını reddederek, "Dedikodu çıkartıp bizi jandarmaya ihbar ettiler. Mehmet Eray'ın eşi Emine 'Sen Habibe ile evlen' dedi. Eşim kaybolduğu için 3 çocukla ortada kalmıştım ve kimse sahip çıkmadı. Daha sonra Mehmet Eray benimle evlenmek istedi. Ben de 3 çocukla ortada kalmamak için evlenmeyi kabul ettim. Bir gün eve sarhoş gelen Mehmet Eray, 'Eşini Musa ile biz öldürdük, sonrada tarlaya gömdük' dedi. Beni tehdit ettikleri için kimseye söylemedim" dedi. Mehmet Eray'ın ise susma hakkını kullandığı öğrenildi.