BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,66
ALTIN 2.506,07

Kocasını kızına kaptırdı!

Kocasını kızına kaptırdı!

Tüm dünya Hollywood'da yaşanan bir skandalla çalkalanmaya başladı.

Kocasını kızına kaptırdı!

Takvimler 1992 yılını gösteriyordu... Tüm dünya Hollywood'da yaşanan bir skandalla çalkalanmaya başladı. Bu skandalın iki kahramanından biri ünlü yönetmen Woody Allen, diğeri de o dönemdeki eşi Mia Farrow'un evlatlık kızı olan Soon Yi Previn'di. Olayın bu hale dönüşmesinin nedeni ise Previn ile Allen'ın yani evlatlık kız ile üvey babanın aşkı idi. Allen o dönemde 56, Soon Yi Previn ise 21 yaşındaydı. Çift olayın duyulmasından 5 yıl sonra evlendi. Şimdi iki çocuklarıyla mutlu bir hayat sürüyor.

Woody Allen genellikle az sayıda verdiği röportajlarında bu konudan hiç bahsetmezdi. Ama bu kuralı npr.org sitesine verdiği röportajla bozdu.

Kocasını kızına kaptırdı!

Woody Allen, npr.org'dan Sam Fragoso'ya verdiği röportajda bu ilişkiyle ilgili olarak "Onunla ilişki yaşamaya başladığımda bunun kısa süreli bir ilişki olacağını düşünüyordum. Ciddi olmadığını sanıyordum. Ama sonra 'su aktı ve yolunu buldu" diye konuştu.

Kocasını kızına kaptırdı!

Allen anlatmayı şöyle sürdürdü: "Sonra birlikte vakit geçirmeye başladık. Ardından birlikte yaşamaya başladık ve bundan hoşlandık. Aramızdaki yaş farkı ise sorun yaratmadı. Hatta bu bizi destekledi."

Kocasını kızına kaptırdı!

Allen, Soon Yi Previn ile aralarındaki 35 yaş farkının ilişkilerine nasıl bir boyut getirdiğini şöyle anlattı: "Benim daha önceden bildiğim birçok şeyle karşılaşmaktan dolayı Soon Yi mutlu oluyordu. Ben de ona bunları göstermekten hoşlandım. "