BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,82
ALTIN 2.441,18

Kocası kızları öldürdü o kayda aldı

Kocası kızları öldürdü o kayda aldı

Tarihin en acımasız seri katilinin karındeşen jack olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. ancak tarihe geçmiş öyle caniler ve seri katiller var ki, karındeşen yanlarında sönük kalır. üstelik pek çok kişinin düşündüğü gibi bunlar erkek de değil. işte tarihte ki en acımasız 10 kadın ve işledikleri...

Kocası kızları öldürdü o kayda aldı

Tarihin en acımasız seri katilinin Karındeşen Jack olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Ancak tarihe geçmiş öyle caniler ve seri katiller var ki, karındeşen yanlarında sönük kalır. Üstelik pek çok kişinin düşündüğü gibi bunlar erkek de değil. İşte Tarihte ki en acımasız 10 kadın ve işledikleri suçlar...

Kocası kızları öldürdü o kayda aldı

10. Williamina “Minnie” Dean

Minnie Dean, yeni zenlanda'da bugüne kadar idam cezasına çarptırılmış ilk ve tek kadındır. Dean asılarak idam edilmiştir. Fakir kadınlara yardım etme kisvesi altında onların çocuklarını öldürmüştür ve bu kişilerin sahip olduğu ne kadar para varsa lüks içinde yaşamak için kullanmıştır. 1800lü yıllarda, evlilik dışı hamile kalan genç kadınlar, halk tarafından dışlanıyor ve kötü muamele görüyorlardı. Bu tutum "bebek tarımı" adında bir fenomenin oluşmasına sebep olmuştur. Bu yapılanmada, insanlar para karşılığında evlilik dışı doğan bebekleri sahiplenerek büyütüyorlardı.

Kocası kızları öldürdü o kayda aldı

Minnie Dean de bu paralı bakıcılardan biriydi. Fakat, çocukları büyütmek yerine eline geçen ilk fırsatta bebekleri öldürürdü ve bunun yanında yetiştirme parasınıda alırdı. Evlatlık edinen kişiler yasal olarak kayıt altına alınmadıkları için, Dean'in yaptıkları uzun süre farkedilemedi. Acımasız kadın, bu teknik ile en az 3 çocuğu öldürmüştür ancak bedenleri bulunamayan bir çok çocuğunda ölümünden sorumlu olduğu öne sürülmüştür.

Kocası kızları öldürdü o kayda aldı

9. Dorothea Puente

Yaşlı bir pansiyoncu olan Dorothea Puente, pansiyonu işlettiği yıllar içerisinde, pansiyonda kalan kurbanlarını sessiz bir şekilde öldürüp daha sonra imzalarını taklit ederek kendi yaşam kalitesini artırmak için bu kişilerin paralarını kullanırdı. Kiracılarının telefon etmesine yada maillerine bakmasına kesinlikle izin vermezdi. Puente, kiracılara verilmek üzere pansiyona gelen paraları alır ve büyük bir bölümünü kendisi sahiplenirdi. Bu yüzdendir ki, kiracıları genellikle sarhoşlar ve şizofren hastaları idi.