BIST 8.985
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,68
HABER /  GÜNCEL

Kocanın penisini ısırarak kopardı

Böylesi görülmemişti... Kadın gördüğü manzara karşısında çılgına döndü. Hemen kocasının penisine saldırdı ve ısırarak koparttı.

Abone ol

En yakın arkadaşıyla kocasını basan kadın intikamını kocasının penisini ağzıyla kopartarak aldı. 

KOCASI ARKADAŞIYLA YATAKTA

Olay Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarında yaşayan Katya Kharitovanava isimli kadın, en yakın arkadaşı Liza'yı yemeğe çağırdı. Ancak evde film seyrederlerken uykuya daldı. Sabah uyandığında ise kocası Michail'i en yakın arkadaşıyla yatakta çıplak vaziyette bastı.

PENİSİ KOPARIP ATTI

Kontrolden çıkan kadın kocası uyurken penisi dişleriyle kopardı. Sonra da Liza'yı duvardan duvara vurdu. Adam hemen hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Penisi başarılı bir şekilde yerine dikildi. 26 yaşındaki kadına mahkeme iki yıl hapis cezası verdi.

256 YAŞINA KADAR YAŞADI! SIRRINI AÇIKLADI
DİĞER SAYFADA

[PAGE]

İnanılmaz ama gerçek.  Çinli Li Ching-Yuen'in 256 yaşında öldüğü iddia ediliyor. Üstelik bu iddia dünyanın en prestijli dergisi olan Time'da bile yer buldu. Dergi Yuen'in 250 yaşına kadar yaşamasının sırrının ‘Köpek – güvercin – kablumbağa' üçlüsünde olduğunu yazdı.

Çinli bir bitki bilimci, dövüş sporcusu ve taktik veren olan Li Ching-Yuen, 1736'da doğduğunu söylese de kayıtlarda 1677 olarak gözüküyor. Bu doğum tarihlerine göre 1933 yılında öldüğünde ya 197 ya da 256 yaşında olması gerekiyor. İki halde de dünyanın en çok yaşayan insanı.

Uzun yaşamın sırrı sorulduğunda Usta Li'nin cevabı her zaman şunlardı:

-Temiz bir kalbin olsun
-Bir kaplumbağa gibi otur
-Bir güvercin kadar hayat dolu yürü
-Bir köpek gibi uyu.

ÖRÜMCEK ADAM GERÇEKTEN HAYAT KURTARDI
DİĞER SAYFADA

[PAGE]

Korkudan pencerenin pervazına çıkan otistik çocuğu örümcek adam kıyafetli itfaiyeci ikna ederek kurtardı.

Tayland’da çizgiroman kahramanı “Örümcek Adam” kostümü bir çocuğun hayatını kurtardı. Başkent Bangkok’ta özel bir okula başlayan 8 yaşındaki otistik çocuk, okulun ilk gününde korkunca üçüncü kattaki pencere pervazına çıktı. Öğretmenlerin tüm çabalarına rağmen otistik çocuk aşağıya inmeyi reddetti. Okul yönetimi çocuğu kurtarmak için itfaiyeyi çağırdı. Bu sırada okula gelen çocuğun annesi oğlunun Örümcek Adam’ı çok sevdiğini söyleyince itfaiye görevlisi Somçay Yoosabay hemen merkeze döndü ve “Örümcek Adam” kostümünü giyerek geri geldi. Pervaza kostümüyle çıkan itfaiyeci, çocuğu “Seni kurtarmaya geldim” diyerek ikna etti. Kahraman ilan edilen itfaiye görevlisi, “Tatbikatlara heyecan katmak için itfaiye merkezinde ’Örümcek Adam’ kostümü bulunduruyorduk. Hemen aklıma geldi. Ona Örümcek Adam’ın onu kurtarmak için geldiğini, hiçbir canavarın ona saldırmayacağını söyledim” dedi.

6. HİSSİ HAYAT KURTARDI
DİĞER SAYFADA!

[PAGE]

Tek yumurta ikizini ikiz kardeşinin 6'ncı hissi kurtardı. İkizinin başına bir şey geldiğini hisseden Gemma, hemen kardeşini ev içinde aramaya başladı. Küvetin içinde sara nöbeti geçirmiş halde boğulurken buldu ve hayatını kurtardı.