BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,18
ALTIN 2.246,25
HABER /  MEDYA

Kocamın Ailesi son bölüm nefes kesen final

Kocamın Ailesi son bölümde yine heyecan dorukta. 24. bölüme damga vuran final sahnesinde nefesler tutuldu.

Abone ol

Kocamın Ailesi 24. son bölümde neler yaşandı. Dizinin final sahnesi yine izleyiciyi televizyon başına kilitledi. Tarık’la Güneş cephesinde yaşanan heyecan verici gelişmeler ortamı giderek kızıştırdı. Fulden'in hamileleği Hakan'ı nasıl etkiledi?

KOCAMIN AİLESİ'NDE DÜN GECE NELER OLDU?

Kocamın Ailesi 24. yeni bölümü yine çok heyecanlı. Anne ve babasının ayrılacağını öğrenen Pelin'in kararı ailesisini şok etti.

Annesiyle babasının boşanacağını öğrenen Pelin, tüm apartmanı birbirine katar. Aile durumla nasıl baş edeceğini düşünürken Tarık’la Güneş cephesinde ortam giderek kızışmakta.

GECEYE DAMGA VURAN FİNAL SAHNESİ

PELİN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

kocamin-ai̇li̇esi̇.jpg

Hakan ise Fulden’in hamileliğinin kendi planlarını bozmasından endişeli. Şeniz’in devreye girmesi işleri büsbütün karıştırırken, Rıza’nın varlığı herkes için tehlike yaratmaya devam etmekte.

ocamin-ai̇lesi̇-1.20141217114013.jpg

Finalde Pelin’in aldığı karar, başta Tülay olmak üzere tüm aileyi ayağa kaldıracak nitelikte.

DİZİDE NELER OLDU?

Torununun sahte olduğunu öğrenen Hikmet’i kendine kimin getireceği meçhul. Tarık ve Güneş farkında olmadan başa çıkması zor bir girdaba sürüklenmekteler.

kocamin-ai̇lesi̇-2.20141210132107.jpg

Şeniz başına sardığı Rıza’dan nasıl kurtulacağını düşünürken, Ar ailesi gelen bir haberle bir kez daha sarsılır. 

kocamin-ai̇lesi̇-3.jpg

Olayların merkezindeki Pelin ise her şeyden habersiz doğum günü hazırlıklarıyla meşgulken, finalde şahit oldukları her şeyin değişmesine neden olur.

kocamin-ai̇lesi̇1.jpg

DİZİDE NELER OLDU?

Kocamın Ailesi'nde olay var. AR Ailesi'nin başı dertten kurtulmuyor. Fatih’le Miray aşkının üstünde kara bulutlar dolaşıyor. 

kocamin-ai̇lesi̇-2.jpg

SAHTE ENGİN YAKALANIYOR MU?

Ar ailesi Zafer’in başında yeniden bir araya gelirken, Güneş sahte Engin’in yakalanabilmesi için canını dişine takmış emniyetin görüntü arşivini taramaktadır.

kocamin-ai̇lesi̇-4.jpg

Tüm olan biteni Hikmet’e açıklamak ise aile için başlı başına bir kabustur. İpek’in öğrendikleri Fatih’le Miray aşkının üstünde kara bulutlar dolaşmasına sebep olurken, Mukadder’in Tarık’ı Rıza’nın evine götürmesi ise tatsız sürprizlere neden olacaktır.

ocamin-ai̇lesi̇-1.jpg

AR AİLESİ HESAPLARI KAPATIYOR

Ar ailesi için hesapların kapatılma zamanı... Mukadder şüphelerinin peşinden giderken bir oğlunu daha kaybetmemek için savaşır.

Fatih’le Miray, kaderin onları getirdiği yerde kozlarını paylaşır. Tülay’la ilgili gerçekleri öğrenen Zafer kızıyla yaptığı konuşmada son sözü söyler. Mukadder’in finaldeki hesaplaşması ise kimsenin beklemediği bir bedel ödemesine neden olur.

KOCAMIN AİLESİ'NDE 20. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kocamın Ailesi 20. Bölüm ile ekranlarını yine hem güldürecek hem de duygulandıracak. Tarık evden çıkarılmak istendiğini öğrendiğinde Ar ailesine iyiden iyiye kırılır

Tarık evden çıkarılmak istendiğini öğrendiğinde Ar ailesine iyiden iyiye kırılır. Pelin ve Mukadder, Tarık’ın kalması için ne yapacaklarını düşünürken, aileye Fatih’ten sürpriz bir ziyaret var.

Gazanfer’in başı ise bu kez gerçekten büyük belada.

kocamin-ailesi-20.-bölüm-1.jpg

Tüm bunlar olurken sezgilerinin peşinden giden Mukadder de, işlerin tahmin ettiğinin çok ötesinde olduğunu öğrenir.

kocamin-ailesi-20.-bölüm-2.jpg

Kocamın Ailesi 19. Bölüm ile ekranlarını yine hem güldürecek hem de duygulandıracak. Kocamın Ailesi yeni bölüm heyecanlı bir bekleyişle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Engin’in Tarık’ın Ar Ailesi'nin gerçek oğlu olduğunu öğrenmesi, Şeniz’in iyice köşeye sıkışmasına neden olurken, Tarık’la Engin arasındaki ipler gittikçe gerilir.

kocamin-ailesi-19.-bölüm-1.jpg

Engin’in apartman içindeki düşmanları artarken, Güneş’le Tarık’ın araştırmaları onları Rıza Bakır hakkındaki gerçeklere ulaştırır. 

kocamin-ailesi-19.-bölüm-2.jpg

Fatih’e ise, Miray konusunda hiç beklemediği birinden yardım eli uzanır. Pelin yüzünden bir kez daha Hakan’la karşı karşıya kalan Tülay da artık yalnız değildir. Ar ailesi içindeki yerine güvenen Engin ise ortalığı karıştırmaya devam ederken, hiç beklemediği birinden darbe yiyecektir.

Kocamın Ailesi 18. Bölüm ile ekranlarını yine hem güldürecek hem de duygulandıracak. Kocamın Ailesi yeni bölüm heyecanlı bir bekleyişle izleyicilerin karşısına çıkacak.