BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.425,79
HABER /  GÜNCEL

Kocaman Alex'i bu sözlerle uyardı

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman ile kaptan Alex de Souza'nın mikro blog sitesi twitter yüzünden karşı karşıya geldiği iddia edildi.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı özellikle geçtiğimiz haftalarda sanal alemde taraftarlarla yaptığı sohbetlerde gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulunmuştu.

Özellikle alınan yenilgiler sonrasında Alex, Aykut Kocaman'a göndermelerde bulunurken sistemin yanlışlığından yanlış kadro seçimine kadar bir çok konuda gündemi sarsacak saptamalarda bulundu.

HaberTürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; bu durum da haliyle teknik direktör Aykut Kocaman'ın keyfini kaçırdı. Son Kardemir Karabükspor yenilgisi sonrasında verilen bir günlük aranın ardından Kocaman kaptanıyla özel bir görüşme yaptı.

'TAKIMDA KARARLARI BEN VERİRİM'
Aykut Kocaman, Alex ile yaptığı görüşmede özellikle takımın oynadığı futbolu ve sistemi eleştirmesiyle ilgili görüşlerini dile getirdi.

Kocaman, "Takım arkadaşların ve sistemle ilgili yaptığın eleştiriler zaten zor bir süreçten geçen kulübe zarar veriyor. Senin görüşlerine saygı duyuyorum ama takımda kararları ben veririm" dedi.

Brezilyalı futbolcu da, “Ben sadece takımı değil kendi performasımı da eleştiriyorum. Tüm açıklamalarımda da son kararı her zaman teknik direktörün verdiğini vurguluyorum” ifadesini kullandı. Bu önemli konuşmanın ardından Aykut Kocaman'ın Alex'in bundan sonra twitter'da takımı eleştiren açıklamalarına da yasak getirdiği öğrenildi.