BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.407,16
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

Kocaeli'nde BBP'ye katılanlara rozet

BBP Genel Başkan Yardımcısı Osman Tüfekçi, partiye katılanlara rozetlerini taktı

Abone ol
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Osman Tüfekçi, ''Partimizin şu anki kadroları rahmetli genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetine sahip çıkan ve ona sadık yol arkadaşlarıdır'' dedi. 
Tüfekçi, partisinin Kocaeli İl Başkanlığınca düzenlenen milletvekili aday adayı tanıtım ve yeni üyelere rozet takma törenine katıldı.

Osman Tüfekçi, burada yaptığı konuşmada, talepleri üzerine eski Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası ile ilgili dosyanın Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcılığı tarafından Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığına gönderildiğini anımsatarak, parti avukatları ve partililerin konunun takipçisi olduğunu söyledi.

BBP olarak 24 saat çalışarak seçim döneminde inandıkları fikirleri ve projeleri halka anlatacaklarını ifade eden Tüfekçi, Yazıcıoğlu'nun ayak izlerini devam ettireceklerini kaydetti.
Tüfekçi, BBP'nin seçimlerden zaferle çıkacağına inandığını dile getirerek, şöyle konuştu:
''Partimizin şu anki kadroları rahmetli genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetine sahip çıkan ve ona sadık yol arkadaşlarıdır. Tüm parti mensuplarımız genel merkez, il teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımızla beraber bu zaferi hep birlikte yaşayacağımızı size şimdiden müjdelemek istiyorum.''
Tüfekçi, konuşmasının ardından partilerinin İl Başkanlığına atanan Rıza Güven Usta'ya mazbatasını vermesinin ardından milletvekili aday adayları Bayram Kurtaran, Ali Rıza Ayman ve Vedat Yıldırım'ı tanıttı. Ayrıca partiye üye olan 40 kişiyi temsilen 2 kişiye de parti rozetleri takıldı.