BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,43
ALTIN 2.487,99
HABER /  GÜNCEL

Kocaeli'de otomobil tıra çarptı ölü ve yaralılar var

KOCAELİ Kartepe ilçesinde otomobilin park halindeki tıra çarpması sonucu 4 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı

Abone ol

Otomobilde kadın ayakkabısı bulan itfaiye ve sağlık ekipleri, araçta bir kadının olabileceği düşüncesiyle çevrede arama çalışması başlattı.

Uzunçiftlik Emekevler Mahallesi D-100 karayolu Özdilek ışıklar mevkisinde, İstanbul istikametine seyreden Remzi Kesici (23) idaresindeki 41 KS 487 plakalı otomobil, yolun yan tarafında park halindeki 34 UD 8567 dorse plakalı tıra arkadan çarptı.

Kazada, çarpmanın etkisiyle yoldan çıkarak savrulan otomobil kullanılamaz hale geldi. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Ekipler, otomobilden fırlayan 1 kişiyi yerde, 1'ini de otomobilin altında buldu. Sağlık ekipleri, İsmail Aydın (20), İbrahim Göndemir, Sercan ve Oğuzhan Öztürk'ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Otomobil sürücü Remzi Kesici ise olay yerinden yaklaşık 20 metre uzaklıkta, ormanlık alanda yaralı bulundu. Ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Kesici'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, otomobilde kadın ayakkabısı bulan ekipler, araçta bir kadının olabileceği düşüncesiyle çevrede arama çalışması başlattı.