BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Kocaeli'de korkunç kaza! Araçtan böyle fırladılar

KOCAELİ İzmit'te trafikte makas atmaya çalışan bir otomobil, önce öndeki aracın tekerine çarparak takla attı ardından tramvay yolundaki direğe çarptı. Kaza esnasında araçtan fırlayan kişilerin görüntüleri ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, İzmit Yahyakaptan Mahallesi Necip Fazıl Caddesi üzerinde meydana geldi. B.U. idaresindeki 41 SF 892 plakalı otomobil, önünde seyreden iki otomobilin arasından geçmeye çalıştı. Bu sırada önündeki otomobile çarpan 41 SF 892 plakalı otomobil, kontrolden çıktıktan sonra taklalar atarak tramvay yolundaki direğe çarptı.

Direğe çarpması sonrası pervane gibi dönen araçtan fırlayan iki kişi ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansa alınan yaralılar hastanelere sevk edildi. Kaza anı ise olay yerindeki şehir polis kameraları tarafından kaydedildi.

O Anlar Kamerada: Görüntülerde, Necip Fazıl Caddesi üzerinde seyir halinde olan siyah renkteki otomobil, iki aracın arasından geçmeye çalışıyor. Makas atmak isteyen otomobil, geçmeye çalıştığı araçlardan birine çarpıp kontrolden çıkıyor. Takla atan 41 SF 892 plakalı otomobil, tramvay yolundaki direğe çarparak pervane gibi dönüyor. Dönen araçtaki iki kişiden biri çarpmanın etkisiyle araçtan savrulurken, diğeri ise kendi çabaları ile araçtan çıkıyor.

Dumanlar Yükseldi: Kaza sırasında tramvay durağında bekleyen vatandaşlar ve diğer sürücüler, kaza yapanların yardımına koşuyor. Kaza yapan araçtan fırlayan iki kişi yürüyerek yolun kenarına çıkarken, çevredekiler ise olayın şoku ile yaralıların yardımına koşuyor. Görüntülerde çarpmanın da etkisiyle araçtan bir süre dumanlar yükseliyor. 

 

 

Sitene Ekle