BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82
HABER /  GÜNCEL

Kocaeli - Sakarya saatlik hava durumu 4 gün boyunca...

KOCAELİ ve Sakarya hava durumu tahminine göre kar yağışı 4 gün etkili olacak. Meteorolojinin saatlik hava durumu tahminine göre 13 Şubat günü için de kar yağışı uyarısı var.

Abone ol

Sakarya ve Koceeli yeni haftayı kar yağışı altında geçirecek. Kocaeli'nde kar sabah saatlerinde başlarken saatlik hava durumu tahminine göre Sakarya'da saat 18.00'dan itibaren etkili olacak. 5 günlük hava durumu raporu ise kar yağışının perşembeye kadar devam edeceğini gösteriyor. 

Meteorolojinin sitesinde yayınladığı 13 Şubat 2017 tarihli hava durumu raporuna göre İstanbul dışında 35 ilde bugün akşama kadar kar yağışı etkili olacak. Bugün kar yağışı altında olan iller şunlar : İstanbul, Tekirdağ, Yalova, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Düzce, Bartın, Zonguldak, Sinop, Samsun, Ordu, Trabzon, Amasya, Tokat, Giresun, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Artvin, Ardahan, Kars, Iğdır, Muş, Bingöl, Tunceli, Bitlis, Elazığ, Diyarbakır, Batman, Siirt, Mardin, Hakkari.

Sakarya için yapılan saatlik hava durumu tahminine göre kar yağışı kentte saat 18.00'da başlayacak.


Kocaeli için yapılan 5 günlük hava durumu tahminine göre ise kar yağışı perşembeye kadar etkili olacak. Saatlik Kocaeli hava durumu raporu da kar yağışının öğleden sonra artacağına işaret ediyor.

5 günlük Kocaeli hava durumu raporuna göre sıcaklık da düşüyor ve sıfır derece civarında seyrediyor.