BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.487,86
MEDYA

Koca Koca Yalanlar 1. bölüm 2. fragmanı

Koca Koca Yalanlar dizisi 1. bölümüyle 13 Ağustos 2018 Pazartesi akşamı Kanal D'de olacak. Koca Koca Yalanlar'ın bu hafta yayınlanacak ilk bölümünde neler yaşanacak?

Koca Koca Yalanlar 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Koca Koca Yalanlar'ın ilk bölümünde neler yaşanacak? Koca Koca Yalanlar 13 Ağustos 2018 Pazartesi akşamı Kanal D'de...

Koca Koca Yalanlar dizisinin konusu şöyle;

Şener Şen’in ‘Aşık Oldum’ adlı filminden de izler taşıyan dizide çocukları Umut, Aliş ve Ilgaz’ı büyüten ev hanımı Müjgan ile onun 17 yıllık eşi muhasebeci Ahmet’in eğlenceli hikâyesi ekrana aktarılıyor. Evliliğinin mutlu mesut gittiğini sanan Müjgan, işlerin hiç de sandığı gibi olmadığını, eşinin muhasebesini tuttuğu bir mağaza çalışanına tutulduğunu anlıyor.

Koca Koca Yalanlar Oyuncuları: Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği dizide, Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Tuğçe Karabacak, Müge Bayramoğlu, Pelin Öztekin, Sertan Erkaçan, Ferdi Sancar, Selen Uçer, Rüzgar Aksoy gibi isimler rol alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Osman Taşçı senaryosunu ise Gül Abus üstleniyor. 

Sitene Ekle