BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,85
ALTIN 2.479,84
HABER /  POLİTİKA

Koç, CHP binasına alınmadı

CHP'li Koç'a Kırklareli il merkezinde toplantı engeli.

Abone ol

CHP Genel Başkan adayı Haluk Koç'a, kongre öncesi çıktığı Trakya turunun Kırklareli ayağında toplantı yapmak istediği il merkezi, `mesai saatleri dışında kapalı' olduğu gerekçesiyle açılmadı.

CHP Samsun Milletvekili ve Genel Başkan adayı Haluk Koç Edirne gezisinin ardından dün akşam saat 20.00 sıralarında CHP İl Başkanlığı'na gitti. Ancak parti binasının kapalı olması nedeniyle Koç, Mayıs ayında atanan İl Başkanı Recep Karaoğlu'nu telefonla aradı. Koç, Kırklareli CHP İl Başkanı Karaoğlu'ndan, `Partiyi mesai saatlerinin dışında açık tutmuyoruz' yanıtını aldı.

Bunun üzerine CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç, beraberinde, Muğla Milletvekili Ali Arslan, Parti Meclis Üyesi Ali Kemal Kumkumoğlu, Parti Meclisi Üyesi Örsan Kunter Öymen, eski Edirne Milletvekili Nejat Gencan, eski Çanakkale milletvekili İsmail Özay, eski İstanbul Milletvekili Damla Gürel, eski Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu ve eski Balıkesir Milletvekili Ali Kemal Deveciler ile birlikte Mimarlar ve Mühendisler Odası Lokali'ne geçti. Milletkvekili Koç, partililerle burada bir araya geldi. Geceyi Kırklareli'de geçiren Koç, bu sabah da sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ile kahvaltı yaptı. Koç burada, CHP'de yeni oluşumlara ihtiyaç olduğunu ve hükümetin tek parti olarak gidişatına `dur' denilmesi gerektiğini söyledi. Koç daha sonra Kırklareli'den ayrıldı.