BIST 9.681
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.426,50
HABER /  MAGAZİN

Justin Bieber yeni bir tartışma konusu yarattı!

Ünlü şarkıcı Justin Bieber instagram hesabından yayınladığı fotoğraflar ile yeni bir tartışma konusu yarattı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü şarkıcı Justin Bieber geçtiğimiz günlerde kişisel instagram hesabında yayınladığı fotoğraflar ile yeni bir tartışma konusu yarattı.

20 yaşındaki ünlü şarkıcı Justin Bieber son zamanlarda yayınladığı instagram fotoğrafları ile takipçileri kadar magazin basınında da büyük yankı uyandırdı.Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu James Dean ile olan benzer fotoğrafı ile ağzındaki sigara ile büyük yankı uyandırırken ünlü şarkıcı dün paylaştığı yeni fotoğrafları ile büyük bir tartışma konusu yarattı.

1.20140326104744.jpg

20 yaşındaki ünlü şarkıcı Justin Bieber yayınladığı dövme fotoğraflarından sonra Calvin Klein iç çamaşırları ile kamera karşısına geçti. Ünlü şarkıcı üzerine giydiği gömleği ve siyah Calvin Klein iç çamaşırı ile çektirdiği fotoğrafları instagram hesabından yayınladı.

2.20140326104921.jpg

Mark Wahlberg'in önceden Calvin Klein iç çamaşırı çekimlerindeki yerini almak isteyen ünlü şarkıcı Justin Bieber paylaştığı iç çamaşırlı fotoğrafının altına
'Calvin Klein kampanyasında yer almalı mıyım?' Evet veya Hayır diye yorumlayın' notu ile ünlü markaya reklam anlaşması gönderiminde bulundu.

4.20140326105218.jpg

Ünlü şarkıcı Justin Bieber geçtiğimiz günlerde Kanada yolculuğu sırasında 40 bin ft. yükseklikte yaptırdığı dövme ile gündeme gelirken ünlü şarkıcı yayınladığı Calvin Klein reklam teklifi ile takipçileri kadar magazin basınında da büyük yer aldı. Ünlü markaya üstü kapalı teklifte bulunan Justin Bieber'a Calvin Klein'den ne gibi bir yanıt geleceği merak konusu.