BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.324,84
HABER /  MAGAZİN

Klavye Delikanlıları Bayram Ali Barkın Bürken kimdir

Klavye Delikanlıları bu akşam Show Tv'de başlıyor. Fragmanı yayınlandığı andan itibaren merak edilen Klavye Delikanlıları'nda Bayram karakterine hayat veren Ali Barkın kimdir aslen nereli kaç yaşında? Klavye Delikanlıları Bayram Ali Barkın ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

Show Tv'de bu akşam başlayacak olan Klavye Delikanlıları'nda Bayram karakterine hayat verecek olan Ali Barkın hemen dikkat çekiyor. Başarılı performansıyla dikkat çeken Ali Barkın kimdir nereli?

03 Ocak 1985 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Ali Barkın Bürkan, İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. 2008 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği bölümünden; 2010 yılında ise Kanada'da eğitim vermekte olan Vancouver Film School, Sinema ve Televizyon oyunculuğu bölümünden mezun olmuştur. Tiyatro ile üniversite yıllarında tanışan Ali Barkın, Ankara'da çeşitli özel tiyatrolarda sahne almıştır. Sinema ile ilk tanışması ise, baş rolünü ve yardımcı yapımcılığını üstlendiği Kanada yapımı, Dilemma filmi ile gerçekleşmiştir. Çalışmalarını bir süre Kanada'da sürdürdükten sonra Türkiye'ye dönen Ali Barkın; Yeşil Deniz, Hayat Devam Ediyor, Deniz Yıldızı ve Şefkat Tepe adlı dizilerde yer almıştır.