BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.425,17
HABER /  MEDYA

Klavye Delikanlıları 3.bölüm fragmanı Seyran'ın mektubunda ne yazıyor?

Show Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Klavye Delikanlıları bu akşam 3.bölümüyle ekranlara gelecek. Yayınlanan son bölümün ardından ilgiyle takip edilen Klavye Delikanlıları yeni bölümde neler olacak? Seyran'ın bıraktığı mektup sonrası Bayram ne yapacak?

Abone ol

Başrollerini Vildan Atasever ile Kaan Yıldırım'ın paylaştığı Klavye Delikanlıları 3.bölümünde nefesler yine tutulacak. Troll ekibi maceradan maceraya koşarken Seyran'ın bıraktığı mektup merak konusu olacak.

Ekranların sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Klavye Delikanlıları yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Klavye Delikanlıları yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Bizimkiler, Güneş Hanım’a durumu izah edememeleri bir yana hem paralarından olmuşlar hem de Bayram’ın ağır depresyonuyla baş başa kalmışlardır. İşte, Klavye Delikanlıları yeni bölüm fragmanı.

KLAVYE DELİKANLILARI YENİ BÖLÜM NELER YAŞANACAK?

Büyük sınavı Bayram veriyor. Seyran’ın bıraktığı mektup, ardında bin bir tane soruyla Bayram’ı allak bullak etmiştir. Bizimkiler, Güneş Hanım’a durumu izah edememeleri bir yana hem paralarından olmuşlar hem de Bayram’ın ağır depresyonuyla baş başa kalmışlardır. Ekip birbiriyle küs oldukları bedbaht günler geçirirken şantaj meselesi yüzünden itibarını kaybetmiş olan Hakan Baydar’ın soruşturması bitmemiş, “şantaj kaseti” olayı siber suçların gözetimi altına girmiştir. Meseleyle bizzat Komiser Cevdet ve yol arkadaşı Sibel ilgilenirken sorgu odasında Hakan Baydar’ın metresi Arzu vardır... Mahallede ise herkes kendi ekmeğinin peşinde koşturmaktadır. Kerem kundaklama olayından dolayı başını belaya sokmuş, Neriman menopoza girmiş, Hiko Dayı bizimkilere akıl verirken kendisi ne yapacağını bilemez hale gelmiştir. Semiha’nın internetle tanışmasıyla üçüncü gözü açılmış ve komşularının nabzını tutmaya başlamıştır. Bayram daha kendisini bile toparlayamadan magazin dünyasının en ünlü playboyunun peşine takılan ekibimizi eğlenceli, komik ve sürprizli bir macera bekliyordur.