BIST 9.699
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.432,89
HABER /  GÜNCEL

'Kızlarımı öldürdüm'

6 yaşındaki ikiz kızlarını kaçırdıktan sonra intihar eden Kanadalı babanın, hayatına son vermeden önce ayrıldığı eşine mektup yazarak "Çocuklarımı öldürdüm. Kendimi de öldüreceğim" dediği ortaya çıktı.

Abone ol

Altı yaşındaki ikiz kızlarını kaçırdıktan sonra intihar eden Kanadalı baba Matthias Schepp'in, hayatına son vermeden önce ayrıldığı eşine mektup yazarak "Çocuklarımı öldürdüm. Kendimi de öldüreceğim" dediği ortaya çıktı.

İsviçre polis sözcüsü Jean-Christopje Sauterel'e göre 43 yaşındaki Schepp, bu mektubu, bir treninin önüne atlayarak son verdiği 3 Şubat'ta İtalya'dan gönderdi.

Ancak Schepp, mektupta ikizleri nerede ve ne zaman öldürdüğü konusunda ayrıntı vermedi.

Matthias Schepp'in hayatına son vermeden önce intihar, silah ve zehirlerle ilgili internet sitelerine girdiği açıklandı.

Alessia ve Livia 30 Ocak'tan beri kayıp

İsviçre polisine göre, ikizlerle birlikte en son Korsika adasına giden bir gemide görülen Schepp, Fransa'ya yalnız döndü.

Schepp, ikizleri 30 Ocak'ta bir süredir ayrı yaşadığı eşi Irine Lucidi'nin evinden almıştı.

Matthias Schepp, önce Fransa'ya, ardından da İtalya'ya gitmişti.

İsviçre polisi Kanada vatandaşı olan Schepp'in geçmişte eşine ya da çocuklarına şiddet uyguladığına dair bir kayıt olmadığını söylüyor.

İsviçre polisi Cenevre Gölü'nde, İtalyan polisi de Schepp'in cesedinin bulunduğu Puglia'daki kuyularda ve su tanklarında arama yaptı.

Schepp'in Marsilya'dan eşine gönderdiği kartpostalda "Sensiz yaşayamam" dediği belirtiliyor. Marsilya'daki hesabından 7500 euro çeken Schepp'in üzerinde birkaç yüz euro bulundu.