BIST 9.537
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.489,04
HABER /  MEDYA

Kızlarım İçin 5.yeni bölüm fragmanı Yaşar ne yapacak?

Kızlarım İçin 5.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 26 aralık 2017 salı günü ekrana gelecek olan Kızlarım İçin 5.yeni bölüm fragmanında neler olacak? Kızlarım İçin 5.yeni bölüm fragmani ve tum detaylar internethaber'de.

Abone ol

Kanal D'nin salı günleri ilgiyle izlenen dizisi Kızlarım İçin yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Fikret Kuşkan'ın yeniden dizilere dönmesini sağlayan Kızlarım İçin 5.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kızlarım İçin 5.yeni bölüm fragmanına gelin hep birlikte bakalım.

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Kızlarım için bu akşam 4. bölümüyle yayınlandı. Kızları için hayat mücadelesi veren bir babanın hikayesini ekrana getiren dizi güçlü rakipleriyle mücadele ediyor. Ufak Tefek Cinayetler, Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile mücadele eden Kızlarım İçin bir aydır yayın hayatına devam ediyor. Yaşar evlerine gelen haczi kaldırabilmek ve kızlarına yardımcı olabilmek için Tayfun'un ona verdiği işi kabul etmek zorunda kaldı. Tayfun'un verdiği işi kabul etmek zorunda kalan Yaşar'ı büyük bir tehlike bekledi. Kumru da haciz sebebiyle Yağız'ın annesi Semiha Hanım'a bakıcılık yapmaya başladı. Evlenme teklifi ise geceye damga vurdu.

KIZLARIM İÇİN 5.YENİ BÖLÜM FRAGMANI