BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.306,06
HABER /  GÜNCEL

Kızım dur baban intihar ediyor! Türkiye bunu konuşuyor

Aydın'da eşim çocuklarımı göstermiyor iddiası ile elektrik direğine çıktı. Çocukların annesinin iddiası ise babaları onları çocuk gelin yapmak istiyordu.

Abone ol

Aydın'da "Karım 6 kız evladımı bana göstermiyor" diyen adam, elektrik direğine tırmandı. Eşi ise parkta çocuklarıyla birlikte direkteki eşini izledi.

Bir ara eve gidip su içmek istediğini söyleyen kızına ise "Dur kızım gitme, baban intihar ediyor" demesi ise herkesi şoke etti.

Ancak, intihara kalkışan babanın hikayesinin altından Türkiye'nin acı gerçeği 'Çocuk gelinler' çıktı. Eşi, intihara kalkışan babanın kızlarını erken yaşta evlendirmek istediğini söyledi.

"ERKEN YAŞTA EVLENMELERİNİ İSTEMİYORUM, ONLAR OKUYACAKLAR"

Gazetecilere konuşan anne, "Çocuklarımın Güneydoğu'ya gidip erken yaşta evlenmelerini istemiyorum, okuyacaklar, anneleri gibi olmayacaklar. Eğer ben okumuş olsaydım, bir imkanım olsaydı bu kadar yıl bu adama katlanmazdım." dedi.

EŞİNİ İKNA ETMEK İÇİN ÇABALADI

Çocukları için endişelenen annenin, eşinin elektrik direğinde kalmasına da gönlü el vermedi. "20 yıl sana katlandım bundan sonra da katlanacağım, in aşağıya haydi. Yeterki gel, 5'ini sana vereceğim gel hadi." diyerek eşi aşağıya insin diye çabaladı. Annenin çabaları sonç verdi ve baba sonunda ikna olup direkten indi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Babanın çocuklarını görme isteğiyle çıktığı elektrik direği, annenin sesini duyurmasını sağladı. "Ne yapayım ben bir anneyim. Yine eve gelecek yine aynı şey." diyen anne, gözyaşlarını tutamadı