BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,97
ALTIN 2.432,21
HABER /  GÜNCEL

Kızılay Başkanı Kerem Kınık bir hediye istedi twitter coştu

Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık haftasonunda 'dünyanın en etkin 5 liderinden biri olan' bir isimle görüşeceğini söyleyip twitterdan hediye önerileri istedi. Kerem Kınık'ın attığı twit ile yurdum insanı coştu. Kimi Malatya kayısısı götür dedi kimi Sivas Kangal'ı önerdi. İşte Kerem Kınık'a yağan hediye önerileri;

Abone ol

İNTERNETHABER (ÖZEL İÇERİK) - Türk Kızılay'ının 'maaş almayan' başkanı Dr. Kerem Kınık twitterdan attığı twitle günün konusu oldu. Kerem Kınık, 'Bu hafta sonu nasipse dünyanın en etkili 5 Liderinden biri ile görüşeceğim. Çok pahalı olmayan, Anadolu kültür ve medeniyetini yansıtan bir hediye vermeyi arzu ediyorum. Sizce bu ne olabilir?' diye sordu.

Bu soruyla birlikte twitterdan mesaj yağdı. Öneriler içinde sanatsal hediyeler olduğu gibi yöresel ürünler de vardı. Kerem Kınık'a en şık öneri de Yeryüzü doktorları grubundan geldi.

MAAŞ ALMIYOR
2016 yılında Türk Kızılay'ı Genel Başkanı olan Dr. Kerem Kınık kendi isteği ile maaş almadan görev yapıyor.

Yeryüzü Doktorları "Anadolu kültürünü en iyi yansıtacak şey bu toprakların cömertliğidir diye düşünüyoruz. Ziyaret edeceğiniz kişi adına bağış yaparak bir hayat kurtarmaya ne dersiniz? Sertifikası da bizden :)" twitini attı.

Kerem Kınık'a hedefi önerisinde bulunanlar arasında Gülben Ergen de vardı. Onun önerisi de Mevlana'dan oldu. İşte Kerem Kınık'a gelen öneriler ve onun yanıtları;



Kerem Kınık nereli eşi kimdir? Kızılay'ın maaş almayan başkanı