BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.425,53
HABER /  GÜNCEL

Kızgın şişle köpeğe işkence yapıldı!

Fatih'te bir ihbar üzerine harekete geçen Yedikule Hayvan Barınağı'ı ekipleri gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Köpeğin çektiği acı gözlerine yansımıştı.

Abone ol

Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı'na gelen ihbar zavallı köpeğe yapılan işkenceyi gözler önüne serdi. Zavallı hayvanı gören "bunu yapan irnsan olamaz" dedi...

Dün sabah gelen bir ihbar üzerine barınak ekipleri olay yenie gittiklerinde görüntü karşısında şoke oldu. Çünkü kafası, bacakları, koltuk altları, karnının içi kızgın demirle dağlanmış, kesici aletle kesilmiş, bacağının bir tanesi kırılmış ve uzun süre aç bırakılmaktan iskelet halinde bir hayvanla karşılaştılar. Şuanda barınakta bulanan zavallı hayvanın tedavisi devam ediyor.

Talihsiz hayvanı bulun tedavi eden Yedikule hayvan barınağı yetkilileri şunları söylediler:

Biz hayvanı görünce şok olduk. Çektiği acı gözlerinden okunuyor, ürkekliğinden anlaşılıyordu. İhbarı yapan hayvansever tekrar aradı araştırma yapmış bu hayvanı boş depo,ardiye gibi bir yere kapatmış ve işkence yapmışlar. Hem işkence, hem açlık daha ötesi var mı? Ölüm bu hayvan için kurtuluş olurdu , bu hale gelene kadar her gün zaten ölmüş.

Son zamanlarda işkence vakaları çok fazla gündeme geldi.Kendilerine mecburen insan dediğimiz hasta ruhlu yaradılanlar, iyice çığırından çıktı. Belki de hep vardı biz basın sayesinde daha yeni yeni farkında olmaya başladık.

Küçücük çocuklara taciz ve işkence ve öldürme bu da yetmiyor parçalara ayırma. İşkence denemeleri gördüğünüz gibi önce hayvanda başlıyor bir sonraki adımı insan.

Tahilsiz köpeğin adı yaşaması ve iyi bir yuva bulması umut edildiği için ' Umut' konulmuş. Şuan tedaviye tam karşılık vermiyor ve yaşadığı travma dolayısıyla yemek de yemiyormuş.

Barınak gönüllüleri Umut için ihtiyaçlarını şöyle sıraladılar: Kaliteli yaş ve kuru mama,yogum bakım sıvısı, %5 dekstroz ve laktatlı ringer -rivanol toz-