BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,77
ALTIN 2.490,72
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kızgın baba kızının sevgilisini vurdu

İlkadım ilçesinde bir baba, kızının sevgilisini tabancayla vurarak ağır yaraladı.

Abone ol

Olay, İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi Antalya Sokak üzerinde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, babasının şiddet uyguladığı iddia edilen 18 yaşındaki H.K. adlı genç kız, ailesinden alınarak İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı yuvaya yerleştirildi.

Ancak baba K.K. (44), kızının R.T. (20) adlı genç ile ilişkisi olduğunu öğrendi ve kızını takibe aldı. Yurttan kaçtığı iddia edilen H.K., sevgilisi R.T. ile buluştu. Baba K.K., kızını takip etti ve R.T.'nin evinde olduğunu tespit
etti. İddiaya göre, kızını K.K. ile birlikte yakalayan baba, silahını çekerek R.T.'ye ateş etmek istedi. Bıçakla K.K.'ye direnen R.T., üzerinde iç çamaşırı ile yarı çıplak halde kaçmaya başladı. K.K., kızıyla ilişkisi olduğunu iddia ettiği gence sokak ortasında tabancayla kurşun yağdırdı.

3 yerinden vurularak yaralanan R.T., ambulansla Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan R.T.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olay yerine gelen H.K. ise panik
içinde polislere sevgilisinin nerede olduğunu sordu.

Yaralı genç ile arkadaş olduklarını doğrulayan genç kız, olay sırasında evde olmadığını iddia etti. Silahlı saldırgan K.K., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından kısa sürede, suçta kullandığı tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.