BIST 9.098
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,85
HABER /  DÜNYA

Kız öğrenciye seks tuzağı!

38 yaşındaki tiyatro öğretmeni Caroline French, okulda arkadaşlarınca ezilen 13 yaşındaki kız öğrenciyi bakın nasıl yoldan çıkarttı

Abone ol

Kız öğrencisinden faydalanmak isteyen kadın öğretmen şok yarattı

İngiltere'de yaşayan 38 yaşındaki tiyatro öğretmeni Caroline French'in, okulda arkadaşlarınca ezilen 13 yaşındaki kız öğrenciyi, yardım etme bahanesiyle baştan çıkardığı iddia ediliyor.

French'in kıza alkol ve sigara aldığı, tüm problemlerini kendisine anlatması için ikna ettiği ve kızla kısa mesaj ve elektronik posta yoluylamesajlaştığı da iddialar arasında.

İddialara göre, ismi açıklanmayan kızın 14 yaşına geldiğinde zaman zaman French'in evinde kalmaya başladığı, onunla içki ve sigara içtiği, bir süre sonra da French'in kızı cinsel ilişkiye girmek için ikna etti.

Ardından kıza bir nişan yüzüğü hediye eden Caroline French ile küçük kızın ilişkisi, kız 17 yaşına girene kadar sürdü. 17 yaşına gelen öğrencinin, kendi yaşındaki başka bir kızla ilişkiye başlamasının ardından French'le ayrıldıkları öğrenildi.

Eylül 2002 ve Nisan 2004 arasında süren bu ilişkinin ortaya çıkmasının ardından mahkemeye çıkarılan French'in yargılanmasına devam ediliyor.