BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

'Kız Kardeşler' seks kölesi yapılıyor! İşte Adnan Hoca'nın örgüt şeması...

ADNAN Oktar grubunun kedicikler dışında, erkekler, bacılar, kız kardeşler, adliye görevlileri gibi görev dağılımları tespit edildi. 'Kız kardeşler' olarak bahsedilen kızlar "Turnike Sistemi"nde seks kölesi edilmiş...

Abone ol

ADNAN Hoca olarak bilinen Adnan Oktar suç örgütüne düzenlenen operasyon kapsamında örgütün yapılanması ile ilgili ilginç iddialar yer aldı. İddialara göre, Oktar’ın erkek grubu tarafından kandırılıp bulunan kızlar "Turnike sistemi" diye adlandırılan bölümde seks kölesi yapılıyor. Sistemin işleyişi mide bulandırıcı şekilde çirkinlikler barındırıyor.

KEDİCİKLER... BACILAR... KIZ KARDEŞLER... ADLİYE GÖREVLİLERİ... Adnan Oktar grubunun en dikkat çeken yanı 'kedicikler' olarak bilinen kadınlar olsa da grubun içinde 'kedicikler' dışında başka görevleri olan kadınlar da bulunduğu ortaya çıktı. Oktar grubundaki kadınların, Kedicikler dışında, 'bacılar', 'kız kardeşler' ve adliye görevlileri olarak sınıflandırıldıkları belirlendi. Yapı içerisinde erkekler için de ayrı görevlendirmeler yapılmış. 

TURNİKE SİSTEMİ... Bunların arasında en ilginç iddia, erkekler tarafından kandırılan ve 'kız kardeşler' olarak bahsedilen kızların "Turnike Sistemi"nde seks kölesi edilmeleri. İddialara göre, evlenmek vaadiyle kandırılan kızlar, kız kardeşler grubuna sokuluyor. Ancak genç kızın evlenmesi için, önce diğer mürid erkeklerle ilişkiye girmesi sağlanıyor. Sırayla birçok erkekle ilişkiye giren kızlar seks kölesi haline getirilmesine turnike sistemi denildiği iddia ediliyor.

Polis Adnan Oktar'ın kafasına neden bastırdı? Anlamı ne?..

 SİSTEM NASIL İŞLİYOR?... Turnike denilen sistemde genç kızlar evlilik vaadiyle kandırılır. Genç bir erkek cemaat tarafından marka kıyafetlerle giydirilip iyi bir araba verilir ve lüks cemaat evlerini kullanmasına izin verilir. Bir yandan da erkek müridin görüştüğü kızlara evlenmek istediği mesajı verilir. İlk başta çok nazik davranılan kızlar adım adım bir zulmün içine sürükleniyor.

'ÖNCE DİĞER MÜRİDLERLE İLİŞKİYE GİRMEN LAZIM'... İddialara göre, evlenmek vaadiyle kandırılan kızlar, kız kardeşler grubuna sokuluyor. Ancak genç kızın evlenmesi için, önce diğer mürid erkeklerle ilişkiye girmesi sağlanıyor. Sırayla birçok erkekle ilişkiye giren kızlar seks kölesi haline getirilmesine turnike sistemi denildiği iddia ediliyor.

ZENGİNLERİN PARTİSİNE FUHUŞ İÇİN GÖNDERİLİYORDU... 'Turnike sistemi' ile tuzağa düşürülen kızların iş adamları ve zenginlerin düzenlediği davet ve organizasyonlara fuhuş için gönderiliyordu.

 İTAATSİZLİK EDENE 24 SAATTE 20 ERKEK TECAVÜZ EDİYORDU... Örgütten kaçıp itirafçı olanların iddiaları kan dondurdu: 95 örgüt evi var. Erkek müritler bölge bölge çalışıyor. Zengin muritler de kandırdıkları kadınları evlere getiriyor. Bu kadınlara çekilen ilişki görüntüleri ile şantaj yapılıyor. Tuvaletlerde bile kamera vardı. İtaatsizlikten ceza alan kadına 24 saatte 20 erkek tecavüz ediyordu. Tacize uğrayanlar arasında çocuklar da vardı.

'Kedicikler kaçmasın' diye neler yapmış neler? İşte ilk ifade...'Kedicikler kaçmasın' diye neler yapmış neler? İşte ilk ifade...'Kedicikler kaçmasın' diye neler yapmış neler? İşte ilk ifade...'Kedicikler kaçmasın' diye neler yapmış neler? İşte ilk ifade...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

'BACILAR' HANGİ İŞLERDE ÇALIŞTIRILIYOR?.. İddialara göre, bacılar bölümünde yer alan kızların; Temizlik, sosyal medya paylaşımları,sekreter ve tercüme gibi işlerde çalıştırılıyor. Adliye görevlileri bölümünde çalışan müridlerin, adliye ve emniyetteki dosyaları takip ediyor.

OKTAR'IN BAHŞİŞÇİSİ BİLE VAR... İddialara göre, Oktar’ın çantasını taşıyan,koruma yapan ve hatta bahşiş veren görev dağılımı içinde yer alan kişiler var. Polisin yaptığı soruşturmada ulaştığı bu iddiaların tümünü inceliyor. Oktar grubunun nasıl faaliyet içinde çalıştığını tüm detayı ile inceleyen polis,bir çok müştekinin de ifadesini aldı.