BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.426,68
HABER /  MAGAZİN

Kıvılcım Ural kimdir nereli babasına bakın çok ünlü

Kıvılcım Ural kimdir aslen nereli kaç yaşında? Kıvılcım Ural Kaan Tangöze ile yaşadığı aşk ile gündemde. Yaptığı açıklamalarla çok konuşulan Kıvılcım Ural'ın özel hayatı ve biyografisine gelin yakından bakalım.

Abone ol

Seçkin Piriler ile Kaan Tangöze'nin evliliğini bitiren isim olarak gündeme gelen Kıvılcım Ural yaptığı açıklamalarla kendinden yine söz ettirdi. Seçkin Piriler'e mesaj attığını kabul eden Kıvılcım Ural'ın aynı zaman da babası da çok ünlü. 

Kaan Tangöze ile yaşadığı ilişkiyle tanınan Kıvılcım Ural, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Lise ve Üniversite eğitimini İzmir'de tamamladı. 60’lı yıllara damgasını vuran Mavi Işıklar grubunun eski gitarist Fikret Ural'ın kızı olan Kıvılcım Ural, babasının izinden giderek müzikle ilgilenmektedir. Önce Güzel Sanatlar Lisesi'nde eğitim alan Kıvılcım Ural ardından 9 Eylül Üniversitesi Dramatik Yazarlık bölümünde tamamladı. Müzisyen ailede doğan Kıvılcım Ural çocukluğundan beri müziğe düşkün olmuştur. İlk zamanlarda bestelerini arkadaşları ve yakın çevresiyle paylaşan Kıvılcım Ural müziğin yanı sıra kısa film, dizi, reklam ve müzik kliplerinde ekran yüzü olarak yer almıştır. Kıvılcım Ural son olarak "Rüya raporları" isimli müzik albümünü çıkarmıştır.

BABASI DA ÇOK ÜNLÜ Kıvılcım Ural baba mesleğini seçen ünlülerden biri. Mavi Işıklar'ın gitaristi olan Firket Ural'ın kızı Kıvılcım Ural 15 yaşında Kaan Tangöze'ye aşık olduğunu söyledi. 16 yaşında Kaan Tangöze ile ilişkiye girdiğini söyleyen Kıvılcım Ural'ın bu açıklaması magazin gündemine bomba gibi düştü. 

''Yuva yıkmadım'' deyip itiraf etti: 16 yaşında birlikte olduk