BIST 8.974
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.282,09
HABER /  MAGAZİN

Kıvanç'ın çantası dondu

Kıvanç Tatlıtuğ, -10 derecedeki çekimlere 6 takım termal içlikle önlem aldı.

Abone ol

Oynadığı reklam filminde kız arkadaşının kalçalarına bakıp, "Çantaya bak!" diyen Kıvanç Tatlıtuğ, Kurt Seyt ve Shura dizisinin St. Petersburg'da -10 derece soğukta yapılan çekimlerinde 'çantası' donmasın diye 6 takım termal içlik götürdü.

KIŞ MEVSİMİNİN EN SERT GÜNLERİ YAŞANIYOR

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı Kurt Seyt ve Shura dizisinin çekimleri Rusya'nın St. Petersburg kentinde başladı. Dizi ekibini kışın en sert günlerinin geçtiği St. Petersburg'da gündüz -10 dereceleri bulan soğuk hava zorluyor.

EN FAZLA 6 SAAT ÇEKİM YAPILABİLİYOR

St. Petersburg'da gündüz 6 saatten fazla dış çekim yapılmasına izin verilmediği dizi ekibi soğuktan korunmak için İstanbul'dan bol bol termal içilik ve özel kabanlar götürdü. Yapımcı Kerem Çatay, ekibi soğuktan korumak için her tedbiri alırken Kıvanç Tatlıtuğ'un kendinisin 6 takım termal içlikle St. Petersburg'a gittiği öğrenildi.

BÖLÜM BAŞI 60 BİN TL ALACAK

Kıvanç Tatlıtuğ, Nermin Bezmen'in romanından uyarlanan Kurt Seyt ve Shura adlı dizide Bolşevik ihtilaliyle birlikte Çarlık Rusyası'nın görkemli yaşantısından kopup İstanbul'a gelen bir Kırım Türkü'nü canlandırıyor. Tatlıtuğ'un diziden bölüm başına 60 bin lira alıyor.