BIST 9.557
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.486,82
HABER /  DÜNYA

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi ne zaman?

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde olduğu Kurt Seyit ve Şura dizisi ne zaman yayınlanacak? Kurt Seyit ve Şura'nın ilk bölümü ne zaman?

Abone ol

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın paylaştığı “Kurt Seyit ve Şura”nın çekimlerine Kartepe’de devam ediliyor. İşte zor kış şartları ve sette yaşanan kazalara rağmen çekimleri aksatmayan güçlü ekipten ilk görüntüler...


YENİ DİZİYE YENİ İMAJ


“Kuzey Güney”in hemen ardından yeni dizi çalışmalarına başlayan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni rol için imajını da değiştirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Nermin Bezmen’in “Kurt Seyt&Shura” romanından uyarlanan dizide başrolü üstlendi. Yakışıklı oyuncu, Bolşevik ihtilaliyle birlikte Çarlık Rusya’sının görkemli yaşantısından kopup İstanbul’a sürüklenen hayatları konu alan dizide bir Kırım Türkü’nü oynayacak.

Tatlıtuğ, seyirci karşısına Çar Nikola’nın muhafız alayındaki genç bir üsteğmenken Bolşevikler’in ölüm listesine giren ve bir taka dolusu silahla İstanbul’a gelen Kurt Seyt olarak çıkacak. Oyuncu, bu rol için görüntüsünü de değiştirip sakal bıraktı.

YILBAŞI SÜRPRİZİ

Star TV merakla beklenen dizi için yılbaşı sürprizi yapacak. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın oynayacağı Kurt Seyt ve Shura'nın ilk tanıtım fragmanı yılbaşı akşamı tam 12'de Star'da yayınlanacakTatlıtuğ e Farah Zeynep'in dans sahnesinden oluşan ilk fragman, 'Yeni yılın ilk dansı' olarak ekranda yayınlanacak.

Kıvanç Tatlıtuğ’un sette yaşadığı aksiliklerle gündemden düşmeyen dizisi “Kurt Seyt&Shura” bu kez aşk kokan sahneleriyle konuşulacakTatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah’la vals yaptığı sahnelerde dansın hakkını verdi.

“Kurt Seyt&Shura” için binicilik dersi alırken attan düşüp sakatlanan Kıvanç Tatlıtuğ önceki gün dizinin teaser çekimleri için iş başındaydı.