BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,15
ALTIN 2.301,00
HABER /  MAGAZİN

Kıvanç Tatlıtuğ'un sırrı ortaya çıktı!

Kıvanç Tatlıtuğ kas yapan vücuduyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Abone ol

Oyunculuktaki başarısı kadar yakışıklılığıyla da hayranlık kazanan Kıvanç Tatlıtuğ, son yıllarda yakaladığı 'kaslı vücudu' ile de genç kızların sevgilisi haline geldi. Canlandırdığı her karakter için farklı bir görünüme bürünen Tatlıtuğ, Kelebeğin Rüyası'ndaki rolü için 13 kilo vererek olay olmuştu.

AŞIRI SPOR YAPIYOR

Tamvim'in habrini göre rol aldığı dizisi içinse kick-boks çalışıp kaslı bir vücuda sahip olan Tatlıtuğ, bu görünümünü yaptığı aşırı spor ve düzenli diyet programına borçlu olduğunu söyledi. Şimdilerde ise yeni dizisi için yeni imaja bürünen Kıvanç Tatlıtuğ, önceki akşam Nişantaşı'ndaki bir drug store'da görüntülendi.

1 SENEDİR KULLANIYOR

Canlandıracağı karakter için daha da fit bir görünüme kavuşmak isteyen Tatlıtuğ, kendisine bir poşet ilaç aldı. Kıvanç Tatlıtuğ'un aldığı ilaçlar arasında 'kas geliştirici haplar' ile çeşitli vitaminler olduğu öğrenildi. Bu arada yakışıklı oyuncunun yaklaşık 1 senedir doktor kontrolünde kas geliştirici ilaçlar kullandığı, ilaç kullandığı için sık sık kan tahlili yaptırdığı ve kaslı vücudunu da sporun yanı sıra bu haplara borçlu olduğu ortaya çıktı.

SIRRI EKİNEZYA

Kıvanç Tatlıtuğ'un mağazadan aldığı ekinezya ekstresinin faydaları şöyle: Soğuk algınlığına karşı iyi gelir, bağışıklık sistemini güçlendirir, vücuda direnç verir, gripten korur, ağrılı enfeksiyonları giderir, mantar ve diş sorunlarını önler, fazla kullanıldığında ise sperm kalitesini bozar.

DİKKATLE DİNLEDİ

Yakışıklı oyuncu, mağaza sahibinin ilaçların etkileri ve nasıl kullanılacağıyla ilgili anlattığı bilgileri uzun süre boyunca dikkatle dinledi.