BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur'un maçosu Serhan bakın kim çıktı?

Kısmetse Olur'da yer alan Serhan Çeliker Bu Tarz Benim yarışmacısı çıktı. Serhan Çeliker maço takılırken light yarışma üyesi çıkınca karizması sıfırlandı.

Abone ol

Kısmetse Olur programında maço erkek pozları kesen Serhan Çeliker 'light' çıktı. Serhan Çeliker meğer geçen yıl Bu Tarz Benim'in 'erkek' yarışmacıları arasında yer almış.

Serhan Çeliker Kısmetse Olur evinde 'kabadayı' rolü kesip ağır abi olarak takılıyor. Ancak Serhan'ın geçmişi ortaya çıkınca bu pozları çöpe gitti.

SERHAN ÇELİKER 'LIGHT' ÇIKTI

Serhan Çeliker'in daha önce bugünkü rolünün tam zıttı bir programda yer aldığı ortaya çıktı. Moda programı olan Bu Tarz Benim'e katıldığı anlaşılan Serhan Çeliker 'metroseksüel' erkek yarışmacılar arasındaydı.

SERHAN BU TARZ BENİM'İ TERK ETMİŞTİ

Serhan Çeliker Bu Tarz Benim yarışmasından olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Serhan, "Ben bu saçmalığa daha fazla dayanamayacağım. Gidiyorum. İstediğiniz yere de dava açabilirsiniz.' diyerek pelerinini yere fırlatıp programı terk etmişti.

İşte Serhan Çeliker'in Bu Tarz Benim'deki o anları;

SERHAN ÇELİKER KİMDİR?

Serhan Çeliker Kısmetse Olur evine 'evlenmek' için gelmiş gibi görünmüyor. Müjdat Gezen Kültür merkezinde tiyatroculuk eğitimi alan Serhan Çeliker programda kısa yoldan şöhret peşinde. Hiçbir gelin adayıyla ilgilenmeyen Serhan Çeliker, Kenan İmirzalıoğlu'nun Karadayı'daki rolünü taklit etmeye çalışıyor.