BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,87
ALTIN 2.493,98
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur'da kim elendi sızdı final ertelendi

Kısmetse Olur 'dan kim elendi sorusunun yanıtı ertelendi. Ankara patlaması sebebiyle kismetse olur elemesini ertelendi. Elenen isim ise sızdı Betülay Coşkun giden kişi olacak.

Abone ol

Kısmetse Olur'dan bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Ankara patlaması sebebiyle ertelenmişti. İnternethaber.com sitesi elenen ismin Betülay Coşkun olacağını duyurmuştu. Ertelenen eleme bugün yani 14 Mart salı günü yapıldı. Elenen isim Betülay Coşkun oldu.

Kısmetse Olur'da haftanın birincilerinde de sürpriz var. Haftalardır birinci olan Adnan Kızıltaş, Ceyda Kırıcı ile olan ilişkisini bitirmeye niyet edince tahtını kaybetti.

KISMETSE OLUR ERTELENEN ELEME YAPILDI ERKEKLERDEN KİMİN ADI ÇIKTI - TIKLAYIN

Kısmetse Olur evinden bu hafta elenen isim ise yine günler öncesinden sosyal medyaya düştü. Kısmetse Olur evinden bu hafta elenen Betülay Coşkun oldu.

KISMETSE OLUR DOKUNULMAZLIĞI VE BİRİNCİLER

Bu hafta kızlardan Nur Erkoç birinci olurken damatlar evinden ise Batuhan birinci. Ödül yemeğine Nur Erkoç, Meptap ile Murat'ı, Batuhan ise Cansel ile Eser'i barışmaları için yolladı. Ancak her iki çiftte barışmadı.

KISMETSE OLUR SEDA AKGÜL EVLENDİ EŞİ AVRAM HABİB KİMDİR?

Kısmetse Olur evinde haftanın olayı gelin ve damat adayları yerine sunucu Seda Akgül'ün evlenmesi oldu.

Seda Akgül sevgilisi Avram Habib ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturup evlendi. Seda Akgül'ün düğünü de Kısmetse Olur evinde yapıldı.

Kısmetse Olur evindeki bu düğüne Seda Akgül'ün yeni kocası Avram Habib katılmadı.

KISMETSE OLUR'DAN ELENEN BETÜLAY COŞKUN KİMDİR?

Peki Kısmetse Olur evinden jet hızıyla elenen Betülay Coşkun kimdir kaç yaşında?

22 yaşında olduğunu belirten Betülay Coşkun; Adanalı ve İstanbul'da yaşıyor. Terazi burcu olan Betülay Coşkun, anaokulu öğretmenliği okuyor ve aynı zamanda stilistlik de yapıyor.

KISMETSE OLUR CEYDA KIRICI VE ADNAN KIZILTAŞ AŞKI BİTTİ Mİ?

Kısmetes Olur evinde Adnan Kızıltaş ile Ceyda Kırıcı arasında klip görüntülerinden çıkan ayrılık sürüyor.Adnan Kızıltaş kendisine yeni talipli gelince Ceyda Kırıcı ile olan ilişkisini tamamen bitirmek için hafta boyunca fazlasıyla zorladı. İşte o anlardan biri Ceyda ne dese evet diyor Adnan için bitirmek için her yerden saldırıyor;