BIST 8.966
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.279,62
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur Yağmur kimdir bu hafta kim elendi?

Kısmetse olur evinde kim elendi belli oldu. 19 şubat pazar elemesinde Kısmetse Olur evinden Tuğçe Ergişi ayrıldı peki yeni gelen Yağmur kimdir hangi adaya talip oldu?

Abone ol

Kısmetse Olur evinde 19 şubat pazar günü kim elendi sorusunun yanıtı belli. Bu hafta Kısmetse Olur evine babası öldüğü için ayrılan Merve'nin yerine Sevgican Erdinç isimli gelin adayı dahil oldu. Peki pazar günü kim elendi derseniz. Erkekler ve gelinler evinden 2 bomba isim eleme kutusundan çıktı. Ödülü erkekler evininin birincisi alınca elenen isim gelinler evinden oldu.

19 Şubat eleme gecesinde gelinler Akın'ı eleme potasına sokarken damatlar da Tuğçe Ergişi adını yazacaklar. Haliyle Tuğçe Ergişi ve eski sevgilisi Akın bir anda kendilerini yanyana eleme adayı olarak bulacaklar. Kısmetse Olur evinde daldan dala zıplayan Tuğçe Ergişi bu hafta elenen isim olacak. Akın evde kalırken onun uğruna Tankut ile olan ilişkisini sıfırlayan Tuğce Ergişi evden gönderilecek.

YENİ GELEN YAĞMUR KİMDİR?
Kısmetse Olur evine yeni gelen ismi de açıklayayım. Kısmetse Olur evine elenen Tuğçe Ergişi'nin yerine Yağmur isimli güzel bir kız gelecek. Fiziki görünümü ile Cansel Çördük'ü anımsatan Yağmur , damat adaylarından Onur ve Tansel'e talip olacak.