BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.427,11
MEDYA

Kısmetse Olur Ünal, kalp krizi mi geçirdi?

Kısmetse Olur'un 24 Şubat 2017 Cuma günü yayınlanan bölümde korku dolu anlar yaşandı. Kısmetse Olur damat adaylarından Ünal kalp krizi mi geçirdi? Bir anda fenalaşan Ünal, sağlık ekiplerinin gelmesiyle hastaneye kaldırıldı...

Kanal D'nin beğeni ile izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur'da korlu ve panik dolu anlar yaşandı. Onur'la ettiği sohbet sırasında kalbi sıkışan Ünal, şikayetleri ve ağrısı artınca dışarı çıkmak istedi. Ünal'ın bu hali herkesi tedirgin ederken bir anda fenalaşan damat adayı baygınlık geçirdi. Duruma hemen müdahale eden yapım ekibi, ambulans çağırdı. Ambulansın gelmesiyle hastaneye kaldırılan Ünal'ın sağlık durumu herkesi korkuttu.

Gözde soluğu hastanede aldı!

Ünal'ın rahatsızlanıp, hastaneye kaldırıldığı haberini ise Gökhan gelinler evine duyurdu. Ünal'ın başına gelenleri duyunca büyük bir şok yaşayan gelin adayı Gözde, yapımdan izin alıp onun yanına gitmek istedi. Sağlık durumuyla ilgili herkesi meraklandıran Ünal "Son zamanlarda yaşadığım sıkıntıların patlaması oldu bu. Kötü bir haber alıp almadığımı sordular. Çok stresliydim ama şükürler olsunki bir şeyim yokmuş." diyerek açıklamasını yaptı.

Sitene Ekle