BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,67
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur Okan Altınok kimdir bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur'dan kim elendi sorusunun yanıtı Onur oldu. Kısmetse Olur 30 Ekim elemesinin ardından eve yeni gelen damat adayı ise Okan Altınok isimli yarışmacı.

Abone ol

Kısmetse Olur reytinglerdeki hezimetini telafi için yeni yollar buldu. Kavgalardan istediği performansı elde edemeyen yapım, köyden yarışmacı getirtti.

Kısmetse Olur evinde yapılan son elemede Onur evden yollanırken yerine Amasya Merzifon'dan bir çiftçi dahil edildi. Okan Altınok Kısmetse Olur evine sırtındaki soğan ve elma çuvalı ile giriş yaptı.

Gelin adayları gelen ismi önce çalışan zannetti. Yeni damat adayı olduğunu öğrendiklerinde de büyük şaşkınlık yaşadılar.
KÖYDEN GELEN DAMAT ADAYI
Gamze'ye bir kasa elma gönderen ismin de Okan Altınok olduğu ortaya çıktı. Gamze için eve gelen Okan Altınok 27 yaşında. Amasya Merzifon'da yaşayan Okan Altınok çiftçilik yapıyor.


Geçimini soğan ve elma yetiştirerek sağlayan Okan Altınok evleneceği gelin adayını da köyüne götürmek istiyor. Eve sırtına attığı iki çuvalla giriş yapan damat adayı kendi yetiştirdiği soğan ve elmaları getirmişti.

KISMETSE OLUR 30 EKİM KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur evinde yine kural değişikliği oldu. Artık yarışmacılar bireysel olarak değil çift olarak ödül alıyorlar. Haliyle bu haftanın birincileri de Adnan ve Didem ile Hazal ve Semih oldu. İki çift 10 bin liralık para ödülünü 5'in bin lira olarak paylaştı.

Kısmeste Olur evinde bu kez sadece bir isim elendi. O da damatlar evinden Onur Demirbaş oldu. Onur eve veda ederken gözyaşlarına boğuldu. Gelinler evinden eleme adayı olan Gamze ise derin bir nefes aldı.

ÖDÜL YEMEĞİNE KİM GİTTİ?

Hatfanın birincisi iki çift oldu ancak ödül yemeğine sadece biri gitti. Onlar da Adnan ve Didem Delen oldu. Hazal ve Semih ise bu haftayı aşk sarhoşu olarak tamamladılar.

kısmetse olur hazal ve semih aşkıHAFTANIN SÜRPRİZİ GÖKHAN VE RABİA MI?

Önümüzdeki haftadan da dedikodular aktaralım. Ayça Beğen'in istekliliğine rağmen Gökhan - Ayça aşkı başlamıyor. Yapım bu konuda bekleme kararı alırken Rabia'ya bir şans daha verilecek. Önümüzdeki hafta Gökhan - Rabia barışacak ve reytinglerine bakılacak.