BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,54
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Nur Erkoç kimdir ifşa ettiği skandal

Kısmetse Olur evine Nur Erkoç geri dönüyor. Peki kimdir Nur Erkoç , eski eşi kimdir neden boşandı? Nur Erkoç instagram hesabı ve ifşa ettiği Semih Kurtulmuş skandalı.

Abone ol

Kısmetse Olur evinden bu hafta Dilek Demircan elenirken Nur Erkoç geri dönüyor. Kısmetse Olur gelin adayı Nur Erkoç kimdir neyle hatırlanıyor?

Kısmetse Olur evinden haftalarca birinci olmasının ardından elenmesiyle şaşkınlık yaratan Nur Erkoç yapımcılar tarafından geri getiriliyor. Nur Erkoç , Murat ile Semih'in skandal ses kaydını yayında ifşa edince elenmişti. Kısmetse Olur yapım ekibi birbirlerine kadın pazarlayan Murat ile Semih'i korumuş skandalı ifşa eden Nur'u elemişti.

REYTİNGLER DÜŞÜNCE NUR GELDİ MURAT GİTTİ

Kısmetse Olur evininin reytingleri skandal eleme sonrasında düşünce yapım ekibi yeni bir ayar çekti. 8 Mayıs 2016 elemesinde Murat Özbakan elenecek. Gelin adaylarından da Dilek gidecek. Murat Özbakan'ın yerine yeni bir damat adayı gelirken Dilek'in yerine eski gelin adayı Nur Erkoç eve alınacak. Böylece izleyiciye skandal ses kaydının faturasının kesildiği mesajı verilecek. Ancak Semih Kurtulmuş'un hala evde tutulması üstelik taliplisi olmamasına rağmen elenmemesi hayli manidar.

NUR ERKOÇ ESKİ KOCASI KİMDİR?

Kısmetse Olur evinden elenen Nur Erkoç eve ilk girdiğinde Emre Ubeyli ile flört etmişti. Emre beklenmedik bir anda Nur Erkoç evlenip boşandığını itiraf edince apar topar ondan ayrılmıştı.

Nur Erkoç boşandığı kocasının adını hiç anmazken bu evliliğin 1 yıl sürdüğünü söyledi.

Kısmetse Olur gelin adayı Nur Erkoç 3 yıl birlikte olduğu sevgilisi ile evlenmiş. Nur Erkoç 1 yıl süren evliliğini şimdiye kadar sakladı. İşte Nur Erkoç'un evliliği ve gelinlikle olan fotoğrafı

NUR ERKOÇ NERELİ?

23 yaşında olan Nur Erkoç aslen İzmirli. Üniversite öğrencisi olan Nur Erkoç, ivent organizatörü. Balık burcu olan Nur Erkoç esmer güzeli olarak tanımlanıyor.

NUR ERKOÇ'UN ANNESİ KİMDİR?

Dizilerde oynayan Leyla Erkoç geçimini figüran oyunculuk yaparak sağlıyor. Kocasını kaybettikten sonra da oyunculukla çocuklarına bakmış.