BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.427,03
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi yeni yarışmacı sürprizi

Kısmetse Olur yarışmacılarından bu hafta kim elendi belli oldu. Kismetse Olur'a yeni gelen yarışmacı adayı da Hazal Fatma olurken yeni gelin adayı güzelliği ile dikkat çekti.

Abone ol

Kısmetse Olur yarışmasında 28 Kasım tarihinde kim elendi sorusu yanıtı Ceyda Kırıcı oldu. Serhan Çeliker ise elenmekten değişen sistem sayesinde kurtuldu. Kısmetse Olur yarışmacılarının arasına yeni bir isim de katıldı. 

Kısmetse Olur programında bu hafta SMS oylaması sonucu kızlardan Cansel Çördük, erkeklerden Tankut koruma altına alındı. Halkın desteğini alan Cansel haftanın sürpriz ödülünü damat adayı Eser ile paylaşmayı tercih etti. Tankut ise ödülünü Daniela ile paylaşmayı tercih etti.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Ceyda Kırıcı oldu. Ortada çıkan sonuç hayli sürprizdi.


Cansel ve Tankut elenemeyeceği için gelin ve damat adayları başka isimler vermek zorunda kaldı. Yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim gelin adayları arasından Ceyda Kırıcı oldu.

Değişen eleme sistemi nedeniyle erkek adaylar arasında ismi en çok yazılan Serhan Çeliker dokunulmazlık oylamasını erkekler evinden Tankut'un kazanması sayesinde elenmekten kurtuldu.

KISMETSE OLUR'UN YENİ GELİN ADAYI HAZAL FATMA KİMDİR?

Ceyda Kırıcı'nın elenmesiyle Kısmetse Olur evine katılan yeni gelin adayı Rizeli öğrenci Hazal Fatma oldu. Hazal Fatma güzelliğiyle ilk günden erkeklerin ilgisini çekti ve kızlar arasında çekişmelere neden oldu.

ERDEM ÇILDIRDI ESER'E TÜKÜRDÜ

Erdem sevgilisini Eser'e kaptırınca çileden çıktı. Eser kek yapıp götürdüğü evde Cansel'in sıcak kucaklaması ve öpücüğü ile zevkten dört köşe oldu. Bu görüntüleri izleyen Erdem kendini tutamayıp Eser'e tükürdü. Cansel tepki verince de 'Adama sarılıp öpüyorsun' diyerek ona olan öfkesini de ortaya koydu.

KISMETSE OLUR'DA ESER'İN CANSEL'E İLANI AŞKI