BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,83
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi yeni yarışmacı kimdir?

Kısmetse Olur evinde bu hafta kim elendi açıklandı. 19 Aralık Kismetse Olur'da eski nişanlısı Halil ile görüntüleri çıkan Ayça Beğen elendi mi? Peki yeni yarışmacı kim?

Abone ol

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı Kanal D'deki eleme gecesinde saat 01.10'da belli oldu.

Kısmetse Olur'da damat adaylarından Murat'ın adı yazılırken, gelin adaylarından eski nişanlısı Halil ile görüntüleri çıkan Halil ismi çıktı. Peki kim elendi eve gelen yeni yarışmacı kim?

Kısmetse Olur'da damat adaylarından Emre, gelin adaylarından ise Cansel Çördük koruma altında olduğu için elenmek üzere isimleri yazılamadı.

KISMETSE OLUR'DA 19 ARALIK KİM ELENDİ?

Eski nişanlısı Halil ile görüntüleri çıkan Ayça için 5 oy elenmesi yönünde çıktı. Geçen haftaki gibi yine eleme adayı olan Ayça çok şaşırmadı sonuca. 

10 bin liralık büyük ödülü Emre alınca elenen isim Ayça Beğen oldu. Ayça Beğen aldatma görüntülerinin çıkmasının ardından sergilediği tuhaf tutuma devam etti. Vedasında da ne bir üzüntü emaresi gösterdi ne de ağladı. Diğer yarışmacıların gözünden de bu durum kaçmadı.

Ayça Beğen Kısmetse Olur'a 'Dışarda mutlu olacağım' diyerek güle oynaya veda etti. Giderken de hiçbir şey olmamış gibi Emre'ye sarılıp öptü. Emre ise vedaya zoraki katlandı. 

Kısmetse Olur'da bu hafta eve dönmesi yönünde en çok oyu alan isimler Burçak ile Ercan oldu. Gelinler evinden Ayça elenince yarışmaya dönen isim de Burçak oldu.

AYÇA VE ESKİ NİŞANLISI HALİL GÖRÜNTÜLERİ İÇİN YENİ İDDİA!

Ayça ile eski nişanlısı Halil Demirkıran'ın AVM'deki yemekte çekilen görüntüleriyle ilgili yeni iddialar ortaya çıktı. Yemeğin tanığı olan isimlerin iddiasına göre Halil eski nişanlısı Ayça'nın kolunu sıktı ve morarttı.

Dahası görüntüleri çeken kişi bunun için 1250 lira para almış. İddiaya göre de görüntüleri çektirip para veren kişi Halil Demirkıran. 

KISMETSE OLUR EMRE VE ESER KAVGASI

Kısmetse Olur evinde haftaya damga vuran bir diğer şok gelişme ise Emre Ubeyli ile Eser arasında patlak veren beklenmedik kavga oldu. Cuma günü yayınlanan son bölümde Kısmetse Olur evinden yansıyan Emre ve Eser kavgasının görüntüleri;