BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.310,20
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi yeni gelen kimdir?

Kısmetse Olur 25 Eylül 2016 elemesinde evden kim elendi yeni gelen kimdir belli oldu. Kismetse Olur eleme gecesinde Adnan ve Hazal halk oylaması birincisi oldu. Peki kim elendi?

Abone ol

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı sürpriz bir ismi oldu. Kısmetse Olur eleme gecesinde haftanın birincileri Adnan Kızıltaş ile Hazal Babalık olarak açıklandı.

Kısmetse Olur evinde gelin adaylarından en çok oyu alan isim Deniz oldu. Damatlar evinden ise ismi çıkan isim Semih Kurtulmuş'du. Bu hafta Hazal'a ilanı aşkta bulunan Semih Kurtulmuş adı çıkınca şoke oldu.

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da haftanın birincileri Adnan ve Hazal'dı. Çeki alan isim eleme adayı olan ismi ipten aldı. 10 bin liralık çeki alan Adnan Kızıltaş olunca Semih Kurtulmuş beklendiği gibi elenmekten kurtuldu.

Kısmetse Olur evinden elenen isim bu durumda Deniz Bozkurt elendi. Şahin ile bir ilişkiye başlayan Deniz Bozkurt 'Burdan gitmek çok üzdü' diye konuştu.

KISMETSE OLUR YENİ GELEN KİMDİR?

Kısmetse Olur evinden elenen isim gelinler evinden olunca yeni gelen aday da yeni bir gelin adayı oldu. Esra isimli gelin adayı bir damat adayına talipli olarak geldiğini 'O olmazsa başka isim olmayacağını' kaydetti. Gelin adayının talip olduğu isim evin zengin damadı Gökhan'dı. Esra, 'Onun için geldim buraya ondan etkilendim' dedi. Gözlerine bakınca titrediğini söyleyen Esra, "Kalede biri olunca gol atılmaz diye bir durum yok' diyerek Gökhan'ın ilişkisini de umursamadı.