BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.309,53
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur kim elendi işte yeni yarışmacı

Kısmetse Olur evinde kim elendi sorusunun yanıtı Ayça mı olacak derken sonuç büyük sürprizdi. Kısmetse Olur evine yeni gelen damat adayı Gürkan Demirci kimdir?

Abone ol

Kısmetse Olur evinde 12 Aralık gecesi kim elendi sorusunun yanıtı Ayça Beğen olacak diye beklenirken Ercan oldu. Ayça elenmesi için en çok oy verilen isimdi. Ancak 10 bin liralık para ödülü gelinler evine gidince Ayça elenmekten kurtuldu. 


Kısmetse Olur 12 Aralık elemesi Kanal D yayın akışının değişmesi sebebiyle bu kez gündüz yerine gece yapıldı. Kısmetse Olur eleme gecesine damga vuran olay da Ayça ile eski nişanlısının görüntüleri oldu. Hem damat adayları hem de gelin adayları Ayça'yı ağır bir dille eleştirdiler. Ardından koruma altına alınan isimler belli oldu. Damat adaylarından Erdem, gelin adaylarından ise Daniella koruma altına alındı.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ AYÇA GİTTİ Mİ?

Kısmetse Olur evinde Eser ile Cansel dokunulmazlığı kazandıkları için Erdem ve Daniella ise koruma altına alındıkları için elemede isimleri söylenemedi.

Yapılan oylamada herkesin merak ettiği Emre Ubeyli'nin kim elensin diyeceği oldu. Emre 'senin gitmeni istiyorum' diyerek Ayça Beğen'in adını elenmesi için yazdı.

Kısmetse Olur eleme kutusundan gelin adaylarından Ayça Beğen'in ismi çıkarken, damat adaylarından ise Ercan'ın adı belirlendi. Ayça Beğen için 5 oy, Ercan için ise 4 oy çıktı. SMS oylaması sonucunda 10 bin liralık para ödülünü alan kişi Ayça Çördük olunca Ayça Beğen elenmekten kurtuldu. Bu hafta Kısmetse Olur'da damatlar evinden Ercan elenen isim oldu. Ayça'nın elenmeyip evde kalması Emre üzerinde soğuk duş etkisi yarattı. Ayça ise "Elenmedim, elenmeyeceğim de... Bu evden Emre'yi almadan gitmeyeceğim' dedi.

KISMETSE OLUR YENİ YARIŞMACI GÜRKAN DEMİRCİ KİMDİR?

Kısmetse Olur evinden elenen Ercan'ın yerine damatlar evine yeni gelen yarışmacı Gürkan Demirci. 33 yaşında olan Gürkan Demirci Türkiye- ABD arasında gidip geldiğini söyledi. 7 yaşında bir oğlu olan Gürkan Demirci, 'oğlu için yaşadığını' söyledi. Sivaslı olan Gürkan Demirci futbolcu.

AYÇA'NIN ESKİ NİŞANLISI HALİL İLE GÖRÜNTÜLERİ

Ayça Beğen hafta içinde eski nişanlısı Halil Demirkıran ile bir AVM'de başbaşa yemek yerken görüntülendiler.

Ayça Beğen fotoğraflar ortaya çıktığı ilk gün Halil ile tesadüf eseri karşılaştığını söyledi.

EMRE UBEYLİ AYÇA'YA GERİ DÖNMEDİ

Kısmetse Olur evinde Ayça'nın ihaneti sonrasında Emre Ubeyli ilişkiyi bitirdiğini ilan etti. Emre'yi fotoğraflardan çok Ayça'nın ekrana gelen görüntüleri gülerek izlemesi ve sonrasında verdiği agresif tepki etkiledi. Emre aşkının bittiğini ilan ederken Ayça evde kalma adına son bir hamle yaptı ve 'peşinden koşacağını' ilan etti.

AYÇA BEĞEN VE ESKİ NİŞANLISI HALİL KİMDİR?

Kısmetse Olur evinde yaşananların hepsi bir kurgu mu? Ayça Beğen gerçekte Halil ile evli mi? Kısmetse Olur ekibi bu gerçek ortaya çıktığı için mi Ayça'nın görüntülerini yayınladı. Ortada bir çok soru ve dedikodu dolaşıyor. Ayça Beğen 5 yıl önce evlenip boşandığını söylemişti ancak ortaya çıkan gelinlikli fotoğrafındaki tarih bunu yalanlıyor. Kısmetse Olur ile ilgili son dedikodulara göre program yapımcıları daha büyük bir skandaldan kurtulmak için çareyi Ayça'yı eletecek 'ihanet' görüntülerinde buldu.