BIST 8.785
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.238,42
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi grup seks kaydı şoku!

Kısmetse olur elemesinde kim elendi sorusunun yanıtı sürpriz oldu. Emre Atik Kismetse olur evine alınmayınca Ayça Beğen elenmek istedi. Asıl bomba damat oldu. Peki yeni gelen gelin adayı ve damat kim?

Abone ol

Kısmetse Olur evinden 29 Mayıs 2016 gecesinde kim elendi sorusunun yanıtı hem gelinler hem damatlar evinden geldi.  Evde yine eski eleme sistemine dönüldü ve 2 isim veda etti. Peki elenenler kim oldu yeni gelen gelin ve damat adayları kime talip?

Kısmetse Olur elemesinde geçen hafta Mehtap Taşkıran'ı kurtarmak için sistemi değiştiren yapım ekibi bu hafta yine eskiye döndü. Yani hem gelinler hem de damatlar evinden ismi en çok yazılan aday elendi.

KISMETSE OLUR 'DAN KİM ELENDİ 29 MAYIS 2016 ELEME GECESİ

Kanal D yayın akışındaki değişiklik sebebiyle Kısmetse Olur evindeki son eleme 29 Mayıs 2016'da saat 17.55'te ekrana geldi. Kısmetse Olur evindeki oylamada gelinler evinden Ayça Ekin Beğen damatlar evinden ise Semih Kurtulmuş isimleri en çok yazılan kişiler oldu. kismetse olurdan kim elendi 27 mayis 2016 ayça ekin beğenAyça Beğen sevgilisi Emre Atik eve alınmadığı için kendisi elenmeyi istedi. Semih Kurtulmuş ise grup seks skandalı ses kaydının sızmasının ardından apar topar yollandı. kısmetse olur kim elendi semih kurtulmuş kimdir Bu hafta gelinler evinden Ayça Beğen damatlar evinden de Semih Kurtulmuş elenmiş oldu.

YENİ GELEN DAMAT VE GELİN ADAYI KİM?

Kısmetse Olur evine yeni gelen damat adayı hastalanınca yerine eski yarışmacılardan Ercan Çiftçi geliyor. Pazartesi günü eve gelecek olan Ercan Çiftçi bir ara Mehtap ile yakınlaşmaya çalışmıştı. kısmetse olur ercan çiftçi kimdir sevgilisiErcan Çiftçi'nin evin dışında sevgilisi olduğu boy boy fotoğraflarla sanal aleme düşmüştü. Buna rağmen eve alınmış olması yapım ekibinin izleyiciye olan saygısızlığı olarak yorumlandı.

Ayça Beğen'in elenmesinin ardından eve giren yeni gelin adayı Hande Öztaşkın oldu. Yeni gelen isim dikkat çekici biri ve tam bir estetik harikası olduğu söyleniyor.

SEMİH KURTULMUŞ KİMDİR GRUP SEKS SES KAYDI

Murat Özbakan ile birbirlerine kadın ayarlayan Semih Kurtulmuş ile ilgili ilk skandal o ses kaydı ile patlamıştı. semih kurtulmuş kimdir kısmetse olurKısmetse Olur yapımı iğrenç ses kaydına rağmen Semih ve Murat'ı elememişti. Semih Kurtulmuş 'un bu kez de Batuhan Cimilli ile yeni bir ses kaydı düştü. Bu ses kaydı ise rezilliğin zirvesi oldu. Zira iddialara göre grup seks partisinden çekilmiş bir kayıt bu... Tekstil işiyle uğraşan Semih Kurtulmuş Kısmetse Olur evine Nur Erkoç'a talipli olarak girmişti.

AYÇA BEĞEN EKİN KİMDİR FRİKİK GÖRÜNTÜLERİ

Kısmetes Olur evinden bu hafta elenecek olan Ayça Ekin Beğen de skandalları ile hatırlanacak. Emre Ubeyli ile flört ettiği dönemde onu eski nişanlası Halil ile aldatmıştı. kısmetse olur ayca ekin begen kimdir emre atikKısmetse Olur evinde Batuhan ile flört ettiği dönemde de bu kez Emre Atik isimli yakın arkadaşı ile sevgili olup yine aldattı. Ayça Ekin Beğen akıllarda internete düşen frikik görüntüleri ile kaldı.

AYÇA'NIN SEVGİLİSİ EMRE ATİK KİMDİR?

Ayça Beğen'in her gün dışarda görüştüğü ve kankam dediği Emre Atik Kısmetse Olur evine gelip ilişkilerini ifşa etmişti.

emre atik kimdir ayça beğen sevgilisi Emre Atik aşık olduğunu söyleyip Ayça Beğen'e ilanı aşkta bulunmuştu. Emre Atik'in iddiasına göre Ayça ona aşık olduğundan habersizdi. Bu ilanı aşk zamanlaması itibariyle Ayça Beğen'in aldatma dedikoduları çıktığı anda oldu. Haliyle de söylentiyi romantizm kılınıfına sokma girişimi olarak yorumlandı. 

MEHTAP VE ADNAN YEMEKTE

Mehtap Taşkıran'ı baştacı yapan yapım ekibi kavgalı olduğu Adnan ile barıştırmak için ödül yemeğine yolladı. İkili başbaşa yemek yerken Batuhan Cimilli Adnan'ı kıskandırma çabalarına girecek. Ceyda için masadan yemek alacak ardından da onunla dans edecek. Yapım ekibi Adnan ve Ceyda barışsın diye çok bastırıyor. Ancak Adnan buna yanaşmıyor deniliyor.

KISMETSE OLUR İFŞALARI KİM NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

Her sabah mesaiye gider gibi Kısmetes Olur stüdyosuna çekime gelen gelin ve damat adayları bunun için maaş alıyorlar. Ayça Beğen ve Eser West en pahalı gelin ve damat adayları. İşte Kısmetse Olur yarışmacıların aldıkları maaşlar;

GELİNLER EVİ YARIŞMACILARININ MAAŞLARI

Ayça Beğen 7 bin 500 TL
Cansel Çördük 6 bin TL
Mehtap Taşkıran 5 bin TL
Melis Buse Betkayan 5 Bin TL
Hazal Atabek 4 bin TL
Cansu 2 bin 500 TL
Seray 2 bin TL
Elenmeden önce Nur Erkç da 7 bin 500 lira alıyordu.

DAMATLAR EVİ MAAŞLARI

Eser West 7 bin 500 TL
Emre Ubeyli 5 bin TL
Adnan Kızıltaş 5 bin TL
Semih Kurtulmuş 4 bin TL
Batuhan Cimilli 4 bin TL
Murat Özbakan 3 bin TL
Tankut Denker 3 bin TL
Emre Gül 2 bin TL

BATUHAN CİMİLLİ SES KAYDI İFŞASI ALDATIRKEN...

Kısmetse Olur evinin sözde zengin damat adaylarından Batuhan Cimilli de sevgilisi ile yaptığı kaçamakta yakalandı. Ayça Ekin ile ekran önünde oynadıkları oyunun maskesini düşüren ses kaydındaki kızın ismi de Melisa Avuncan;

KISMETSE OLUR GERÇEKLERİ

Kısmetse Olur evindeki gerçekler daha önce de ifşa olmuştu. Adnan Kızıltaş podyumda boy gösteren bir manken çıkarken Eser West'in soyadı bile sahte... İşte Kısmetse Olur evindeki yarışmacıların ifşa olan gerçek yüzleri;

kismetse olur gercekleri ifsa adnan kızıltaş kimdirAdnan Kızıltaş : Adnan Kızıltaş gerçekte podyumlarda boy gösteriyor ve mankenlik yapıyor. İşte benim Stilim yarışmasında da bu şekilde görünmüştü. Son olarak Adnan hakkında bir sırrı Ceyda Kırıcı ifşa etti. Adnan evlilik dışı bir çocuk sahibi ve bunu da gizliyor.

kismetse olur gercekleri ifsa emre ubeyli kimdir

Emre Ubeyli : Spor hocası olduğunu söyleyen Emre Ubeyli de podyumlarda mankenlik yapan cast ajansı ürünü.

kismetse olur gercekleri ifsa eser west kimdir gercek soyadiEser West : Soyadı gerçekte Çakmakçı... Daha önce futbol sahalarında boy göstermiş. Son olarak da eski eşi ile olan skandal patlak verdi.

kismetse olur gercekleri ifsa tankut denker kimdirTankut Denker : Tankut Denker ABD'de yaşadığını ve spor eğitmenliği yaptığını söyledi. Ancak Tankut Denker de Türkiye'de yemek yarışmalarında boy göstermiş.

CANSEL ÇÖRDÜK GERÇEKLERİ

kismetse olur gercekleri ifsa cansel corduk kimdirKısmetse Olur gelin adaylarından Cansel Çördük de cast ürünü. Daha önce Dershane filminde figüran olarak rol almış.

NUR ERKOÇ YARIŞMADAN YARIŞMAYA KOŞUYOR

Kısmetse Olur evinde haftalardır birinci olan gelin adaylarından Nur Erkoç da cast ürünü. Annesi oyuncu olan Nur Erkoç daha önce Kızma Kazan yarışmasında boy göstermiş.