BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.307,42
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur kim elendi Batuhan Terzi kime talip ?

Kısmetse Olur 1 Mayıs 2016 elemesinde Emre Gül elendi. Kismetse Olur evine yeni gelen Batuhan Terzi kimdir hangi gelin adayına talip oldu?

Abone ol

Kısmetse Olur'dan bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Emre Gül oldu. Damatlar evine yeni gelen aday ise Batuhan Terzi. Peki kimdir Batuhan Terzi Kısmetse Olur evinde kime talip?

Kısmetse Olur evinde haftanın birincileri Batuhan ile Hazal olurken kim elendi sorusunun yanıtı bu hafta damatlar evinden geldi. Emre Gül Kısmetse Olur evinden elenirken yerine gelen damat adayı hızlı başladı.

YENİ DAMAT ADAYI BATUHAN TERZİ KİMDİR KİME TALİP?

Kısmetse Olur evine Emre Gül elendikten sonra gelen isim Batuhan Terzi oldu. Peki kimdir Batuhan Terzi ve kime talip?

Instagram hesabına kapalı tutan Batuhan Terzi Kısmetse Olur evinden iki gelin adayına talip oldu.

Batuhan Terzi pazartesi günü talip olduğu ilk gelin adayının Melis Buse olduğunu ilan etti. Melis Buse ile görüşen damat adayı her zamanki gibi ondan karışık sinyaller aldı.

Kısmetse Olur damat adayı ilk gün Melis Buse'ye talip oldu. İkinci gün de Ayça Beğen'i kırmızı odaya davet ederek ona olan ilgisini ilan etti.

19 Haziran 1987 doğumlu olan Batuhan Terzi 75 kilo ağırlığında fit bir bedene sahip. 1.86 boyunda olan Batuhan Terzi'nin asıl memleketi ise Ankara...

Batuhan Terzi'nin meslek hanesinde oyuncu yazıyor. Yani Kısmetse Olur evindeki diğer yarışmacılar gibi o da bir cast ürünü.

KISMETSE OLUR'DAN KİM ELENDİ 1 MAYIS ELEMESİ

Gelinler evinden yeni gelen adayı Aycan Tunç elenme korkusu yaşarken damatlar evinden de Emre Gül kutudan çıkan isim oldu. 10 bin liralık çeki Hazal Atabek alınca elenen isim bu hafta damatlar evinden oldu. Emre Gül Kısmetse Olur evinden elendi.

KISMETSE OLUR EMRE GÜL KİMDİR?

Emre Gül Kısmetse Olur evine Ali Sundu elendikten sonra gelmişti. Emre Gül bu hafta da Kısmetse Olur evinden elenen isim oldu. Peki kimdir Emre Gül...

24 yaşında olan Emre Gül inşaat işinde çalışıyor. Aynı zamanda modellik yapan Emre Gül Melis Buse Betkayan 'a talip oldu. Ancak Melis Buse onunla ilgilenmedi. 

KISMETSE OLUR İFŞA OLAN GERÇEKLERİ

Kısmetse Olur evindeki gerçekler daha önce de ifşa olmuştu. Adnan Kızıltaş podyumda boy gösteren bir manken çıkarken Eser West'in soyadı bile muammaydı... İşte Kısmetse Olur evindeki yarışmacıların ifşa olan gerçek yüzleri;

adnan kızıltaş kimdirAdnan Kızıltaş : Adnan Kızıltaş gerçekte podyumlarda boy gösteriyor ve mankenlik yapıyor. İşte benim Stilim yarışmasında da bu şekilde görünmüştü. Son olarak Adnan hakkında bir sırrı Ceyda Kırıcı ifşa etti. Adnan evlilik dışı bir çocuk sahibi ve bunu da gizliyor.

emre ubeyli kimdir manken

Emre Ubeyli : Spor hocası olduğunu söyleyen Emre Ubeyli de podyumlarda mankenlik yapan cast ajansı ürünü.

eser west gerçek soyadı ne kimdirEser West : Soyadı gerçekte Çakmakçı... Daha önce futbol sahalarında boy göstermiş. Son olarak da eski eşi ile olan skandal patlak verdi.

tankut denker kimdirTankut Denker : Tankut Denker ABD'de yaşadığını ve spor eğitmenliği yaptığını söyledi. Ancak Tankut Denker de Türkiye'de yemek yarışmalarında boy göstermiş.

CANSEL ÇÖRDÜK GERÇEKLERİ

cansel çördük kimdirKısmetse Olur gelin adaylarından Cansel Çördük de cast ürünü. Daha önce Dershane filminde figüran olarak rol almış.

KISMETSE OLUR MURAT VE SEMİH SES KAYDI

Kısmetse Olur eviyle gelen şöhreti kullanan damat adaylarından Murat ve Semih de ses kayıtları ile ifşa oldular. Birbirlerine kadın ayarlayan Murat ve Semih bu gerçek ortaya çıkmasına rağmen yapım ekibi tarafından evde tutuluyor.

AYÇA EKİN BEĞEN FRİKİK GÖRÜNTÜLERİ

İlkokul mezunu olan Ayça Beğen de daha önce yarışmalara katılmış. Ayça Beğen ile ilgili ortaya çıkan son video görüntüsü ile frikik verdiği bir çekimden.

NUR ERKOÇ YARIŞMADAN YARIŞMAYA KOŞUYOR

Kısmetse Olur evinde haftalarca birinci olan gelin adaylarından Nur Erkoç da cast ürünüydü. Annesi oyuncu olan Nur Erkoç daha önce Kızma Kazan yarışmasında boy göstermiş.