BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.431,96
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi açıklıyoruz Nur - Batu bombası

Kısmetse Olur 5 Haziran 2016 pazar günü kim elendi sorusunun yanıtı erkekler evinden olacak. Kismetse Olur gelin adayı Mehtap Taşkıran , Ali Sundu gelir diye umutlanacak ama yeni gelen Ceyda'nın taliplisi.

Abone ol

Kısmetse Olur evinden bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Tankut Denker olacak. Kısmetse Olur evinde Daniela eleme ile şoka girerken Mehtap Taşkıran da büyük hayal kırıklığı yaşayacak. Kısmetse Olur evinde haftanın bombası ise Nur - Batu ilişkisi oldu.

Skandallara doymayan Kısmetse Olur yarışmasında grup seks kaydı çıkan Semih Kurtulmuş ve Murat Özbakan'ı eleyen yapım bu hafta yeni bir sürprize imza atacak.

KISMETSE OLUR 'DAN KİM ELENDİ? - 5 HAZİRAN 2016 ELEMESİ

Kısmetse Olur evinden 5 Haziran pazar günü elenecek olan isim her zamanki gibi yine günler öncesinden sızdı. Evden gidecek olan isim bu hafta sadece 1 kişi olacak. Haftanın birincileri Nur Erkoç ile Eser West olacak. 10 bin liralık çeki Nur kazanınca gelinler evi korumaya girecek ve elenen damatlar evinden ismi yazılan Tankut Denker olacak. kismetse olur kim elendi 5 haziran 2016 kısmetse olurdan elenen tankutTankut Denker geçen haftanın flört ettiği Daniela ile birlikte SMS birincisiydi. Haliyle bu hafta elenmesi beklenmedik bir gelişme. Kısmetse Olur skandalları göz önüne alındığında bu işte bir iş var dedirtiyor.İşin perde arkası merak konusu olurken Tankut oğluyla birlikte ABD'ye uçtu ve instagram hesabına bu pozunu koyup 'THY uçur bizi kanatlarınla evimize' yazdı.

KISMETSE OLUR YENİ GELEN İSİM KİM?

Daniela Tankut'un elenmesiyle şoka girerken yeni damat adayı da Mehtap için şok olacak. Zira Mehtap, Tankut elenince Ali Sundu gelir diye umutlanarak gözünü kapıya dikecek. Ancak gelen isim Ali Sundu değil. Yeni damat adayı elinde çiçeklerle Ceyda Kırıcı için eve girecek. Ceyda yeni damat adayına pek yüz vermeyecek. Hayli yakışıklı olan yeni damat adayını Adnan kıskanır mı bekleyip göreceğiz.

NUR ERKOÇ BATUHAN CİMİLLİ AŞKI MI?

Kısmetse Olur evinde haftanın sürprizi 2 taliplisini birden ortada bırakan Nur Erkoç oldu. Erdem'i mi yoksa Ercan'ı mı seçecek derken Nur Erkoç haftanın kraliçesi gezisinde bir sürprize imza attı.nur erkoç ve batuhan cimilli Nur Erkoç ile Batuhan Cimilli aşkı start aldı. Önümüzdeki hafta da Nur - Batuhan ilişkisi daha da alevlenecek.

MELİS'İN TEYZESİ İLE CANSEL KAVGASI

Kısmetse Olur evinde haftanın kavgası da bu oldu. Melis'in teyzesi ile Cansel birbirine girdi.

SEMİH - MURAT - BATUHAN GRUP SEKS İDDİASI

Haftanın olaylarından biri ise elenen Semih Kurtulmuş hakkında çıkan ses kaydıydı. Murat ile birlikte grup seks yaptıkları iddia edilen Semih Kurtulmuş bu kayıt internete düşünce apar topar yollandı.

KISMETSE OLUR HANDE ÖZTAŞKIN KİMDİR LEZBİYEN Mİ?

Kısmetse Olur evine geçen hafta yeni gelen Hande Öztaşkın hakkında skandal iddialar var. Baştan sona estetikli olan Hande Öztaşkın'ın lezbiyen bir sitede üyeliği çıktı.