BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.506,53
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur Hazal Atabek kimdir ilk günden büyük şok!

Kısmetse Olur evine yeni gelen gelin adayı Hazal Atabek kimdir ve aslen nerelidir? Kismetse Olurda bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı belli olurken Gözde'nin yerine Hazal geldi.

Abone ol

Kısmetse Olur'da bu hafta Gözde elenirken yerine Hazal Atabek geldi. Peki Hazal Atabek kimdir ve hangi damat adayıyla ilgileniyor?

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 7 Şubat 2016 Pazar günü yayınlanan bölümünde elenen ve eve yeni girecek olan isim belli oldu.

Yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim gelin adayları arasından Gözde olurken elenmesinin ardından eve giren yeni gelin adayı ise Hazal Atabek oldu.

HAZAL ATABEK KİMDİR?

Kısmetse Olur'un yeni gelin adayı Hazal eve gelişinde bombayı patlattı. Hazal Atabek açık açık ailesinin de onayıyla sadece Emre Ubeyli için Kısmetse Olur'a katıldığını açıkladı.

22 yaşında olduğunu belirten Hazal Atabek, işletmeci. Aslen Ankaralı olan Hazal Atabek İstanbul'da yaşıyor.

HAZAL ATABEK - AYÇA BEĞEN KISMETSE OLUR EVİNDE KAVGA

Kısmetse Olur evine Emre Ubeyli için geldiğini söyleyerek giren Hazal Atabek ilk günden Ayça Beğen'in şimşeklerini üstüne çekti.

AYÇA BEĞEN HAZAL'I NASIL SABOTE ETTİ

Ayça Beğen'in Kısmetse olur yeni gelin adayı Hazal'a yönelik tavırları hayli kötüydü. Ayça Beğen, Emre Ubeyli için eve gelen Hazal'ı böyle sobete etti;