BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,73
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur Esra kimdir yeni gelin adayı olay!

Kısmetse Olur evine yeni gelen gelin adayı Esra , açıklamaları ile evi karıştırdı. Rabia'nın birlikte olduğu Gökhan'a talip olan Esra kimdir Kısmetse Olur evi nasıl karıştı?

Abone ol

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Deniz Bozkurt olurken yeni gelen gelin adayı 'iddialı' açıklamaları ile olay oldu. Peki kimdir Kısmetse Olur kızı Esra, kime talip oldu?

Kısmetse Olur evinden bu hafta elenen isim Deniz Bozkurt oldu. Haliyle yeni gelen aday gelinler evinden oldu. Bu isimde Esra isimli genç kızdı. İstanbul doğumlu olan Esra çalışmıyor. Dışardan okumaya çalışan Esra evden birini gözüne kestirerek gelmişti.

KISMETSE OLUR ESRA KİMDİR KİME TALİP?

kısmetse olur esra kimdir kismetse olur yeni gelin adayi nereliKısmetse Olur evinin yeni gelin adayı Esra'nın talip olduğu damat adayı Gökhan oldu. Evin zengin damat adayını almadan gitmeyeceğini belirten Esra iddialı açıklamalar yaptı. 'O olmazsa başka isim olmayacak' diyen Esra, ilk günden Rabia ile de kapıştı. Rabia , Gökhan ile ilişkilerinin başladığını belirterek artık böyle bir şansı olmadığını söyledi. Gelin adayı Esra ise 'Şimdi vururum gol olur ama neyse...' diyerek iddialı konuşmalarına devam etti. Gökhan için uğraşacağını ve savaşacağını belirten Esra, Rabia'nın ilişkisine saygı duymaya niyetli değil.