BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.414,48
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Aycan Tunç kimdir en son kim elendi?

Kısmetse Olur evinden kim elendi sorusunun yanıtı Cansu Deliktaş olurken yeni gelen Aycan Tunç kimdir herkesin merakını çekti. Kismetse Olur elemesi ve yeni gelin adayı hakkındaki bilgiler.

Abone ol

Kısmetse Olur evinden kim elendi sorusunun yanıtı Cansu Deliktaş olurken yeni gelen Aycan Tunç oldu. Kısmetse Olur 24 Nisan 2016 pazar elemesinde eve yeni gelen gelin adayı Aycan Tunç hakkında çeşitli iddialar var peki kimdir ve kime talip?

Kısmetse Olur yarışmasında Daniela ve Tankut Denker'in birinci olduğu hafta Cansu Deliktaş'ın elenmesi manidar oldu. Bilindiği gibi Cansu Deliktaş Kısmetse Olur evine Tankut için katılmıştı.

kismetse olur kim elendi yeni gelen kimdirDaniela eve geri dönünce Cansu Deliktaş'tan rotayı eski flörtüne çeviren Tankut bu hareketi ile izleyiciden tepki almıştı. Buna rağmen Kısmetse Olur prodüksiyonu Tankut'u haftanın birincisi yapıp 10 bin lira para ödülünü verdiler.

kismetse olur cansu deliktas kimdir elendiRolü biten Cansu Deliktaş da elenen isim oldu. Cansu Deliktaş farklı tarzı ve dobralığı ile ilgi çekmişti.

KISMETSE OLUR YENİ GELEN AYCAN TUNÇ KİMDİR?

Kısmetse Olur evinde elenen isimden çok yeni gelen gelin adayı bomba etkisi yaptı. 4 damat adayına birden talip olan Aycan Tunç hakkında, evdeki Emre Ubeyli ile eski sevgili oldukları iddiası var. Hatta Emre Ubeyli ve Aycan Tunç fotoğrafları olduğu söyleniyor.

Aycan Tunç Kısmetse Olur evinde ilk hafta Adnan Kızıltaş ile yakınlaştı.Atak davranan Aycan Tunç kırmızı odada görüştüğü Adnan'dan yeşil ışık almayı da başardı.