BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.424,22
HABER /  MEDYA

Kısmetse olur 11 Aralık kim elendi Hazal bombası

Kısmetse Olur 11.12.2016 pazar günü kim elendi sorusunun yanıtı ile reyting devşirecek. Hazal Babalık ile birlikte 3 isim Kısmetse Olur'dan bu hafta elenecek peki diğer 2 isim kim?

Abone ol

Kısmetse Olur düşen reytingleri yükseltmek için klasik bir yönteme başvuruyor. Bu hafta yani 11 Aralık pazar günü yapılacak olan elemede ilk kez 3 isim birden evden elenecek.

Bu isimlerden biri Hazal Babalık olacak. Kısmetse Olur evinde hatırlanacağı gibi geçen yıl da evin en çok ilgi çeken ismi Nur elenmişti.

Haliyle Hazal Babalık'ın elenmesi reyting artırma girişim olarak görülüyor. Hazal Babalık önümüzdeki 2-3 hafta içinde tekrar geri dönecek. Peki bu hafta elenen diğer 2 isim kim? Onları da açıklıyoruz.

KISMETSE OLUR 11 ARALIK ELEMESİ
Kısmetse Olur yapımında işler rayında gitmiyor. Yeni sezonun ilk gününden itibaren reyting sıkıntısı çeken yapım ekibi, programın yayından kaldırılma ihtimali ile yüzyüze gelince eski senaryoları devreye soktu. Onca kavga gürültü iş yapmayınca önce Mehtap gibi eski isimler eve sokuldu. Bu isimlerde reytingleri kurtaramayınca 3 ismin birden bu hafta elenmesi kararı çıktı.

ELENEN DİĞER 2 İSİM KİM?
11.12.2016 Kısmetse Olur elemesinde evden 3 ismin elendiğini söylemiştik. Diğer isimleri de açıklayalım. Elenenlerden biri damatlar evinden Şahin diğeri de gelinler evinden Esra olacak.

2-3 HAFTAYA GERİ DÖNMÜŞ OLACAK
Hazal Babalık Kısmetse Olur evine 2-3 hafta geri dönüş yapacak. Hatırlanacağı gibi aynı senaryo geçen yılın reyting makinası olan Nur'da da uygulanmıştı.

Elenen üç ismin yerine pazar günü Kısmetse olur evine sadece 1 isim gelecek. Diğer iki ismin çarşamba günü eve gelmesi bekleniyor.