BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,18

Kıskançlık onu bu hale getirdi

Kıskançlık onu bu hale getirdi

Dana Vulin’in yaşantısı katıldığı bir partiden sonra tamamen değişti.

Kıskançlık onu bu hale getirdi

Avustralya pek çok kişiye ilham verecek bir hayat hikayesine ev sahipliği yaptı. Hayatına güzel ve çekici bir kadın olarak devam eden Dana Vulin’in yaşantısı katıldığı bir partiden sonra tamamen değişti. 2013 yılında yaşanan olay sırasında Vulin henüz 28 yaşındaydı. Kıskanç bir eş olan Natalie Dimitrovska’nın saldırısına maruz kalan Vulin’in vücudu neredeyse tamamen yandı. Bugün 30 yaşında olan Dana Vulin, yandıktan 2 yıl sonra kelimenin tam anlamıyla küllerinden doğdu ve yeni görüntüsüyle herkesi şaşırttı. Vulin’in hayatını değiştiren olayın hikayesi ve yeni hali

Kıskançlık onu bu hale getirdi

Katıldığı yıl başı partisi sonrası Dana’nın bütün hayatı değişti. Oldukça güzel bir vücuda sahip Dana, yıl başı partisinde bir adamla sohbet etti. Gayet normal olan bu durum, adamın kıskanç eşi yüzünden bambaşka bir noktaya taşındı.

Kıskançlık onu bu hale getirdi

Dana’yı sık sık telefonla tehdit eden Natalie Dimitrovska adlı kadın, en çokta “küçük tatlı suratını mahvedeceğim” söylemini kullanıyordu. Bir gün uyuşturucu etkisi altındayken Dana’nın kapısına geldi ve güzel kadının üzerine ispirto döküp, ateşe verdi. Dana, verdiği röportajlarda Natalie’nin gülerek olay yerinden ayrıldığını belirtti.

Kıskançlık onu bu hale getirdi

Üçüncü derece yanıklar Dana’nın vücudunun %64’ünü kaplamıştı. Sayısız yenileme operasyonu geçiren Dana, 2 seneyi aşkın bir süre boyunca yüzünde maskeyle yaşamak zorunda kaldı.