BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.496,12
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kış aylarında havuz keyfi devam edecek

Etimesgut Belediyesi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu temizlik ve eksiklerin giderilmesinin ardından kış sezonunu açtı.

Abone ol

Yenilenen ve daha hijyenik hale getirilen havuz geçen yıl olduğu gibi bu yılda binlerce kişiye yüzme keyfi yaşatacak.


YENİLENDİ
Yaz sezonunu rekor kırarak aylık 10 bin yüzücü ile kapatan havuz, kış sezonuna daha iddialı giriyor. Etimesgut Belediyesi, havuzun devirdaim motorlarını güçlendirirken filtre ve kumlarını da yeniledi. Çalışmalar kapsamında havuzun suyu boşaltılarak yeni su ile dolduruldu.

KURSLAR BAŞLIYOR
Havuz yeni sezonda Salı, Perşembe, Cumartesi günleri bayanlara; Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri ise erkeklere hizmet veriyor. Bayanlar gününde hanımlar için, erkekler gününde erkekler için yüzme kursları düzenleniyor. Havuz geçen sezon olduğu gibi yine hafta sonları 06-13 yaş arası çocuklara yönelik yüzme kurslarına kaldığı yerden devam edecek. Yüzücülerin sağlığı için kış boyunca havuz suyu ısıtılarak verilecek.


BÜYÜK İLGİ GÖRMÜŞTÜ
Etimesgut Belediyesi tarafından Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda açılan yüzme kurslarına yaz döneminde 1500’ü aşkın çocuk katıldı. Geçen yılın aynı döneminde bu rakam 880 olarak gerçekleşmişti. Artan hizmet kalitesiyle havuz ve spor tesislerinden faydalanan kişi sayısı geçen yıla göre 4 kat arttı, aşırı sıcakların da etkisiyle geçen ay yüzücü sayısı 10 binin üzerine çıktı. Yıllık kullanım 50 bini geçti.