BIST 9.072
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.325,68
HABER /  GÜNCEL

Kırmızı şeytanları boğa çarptı (video)

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur ilk maçında sahasında Athletic Bilbao'yu konuk eden Manchester United, şok bir yenilgi aldı.

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Manchester United, kendi sahasında Atletic Bilbao ile karşı karşıya geldi. Old Trafford'da oynanan karşılaşmayı 'Kırmızı Şeytanlar' 3-2 kaybederek sürpriz bir yenilgi aldı.

Karşılaşmada Atletic Bilbao'ya galibiyeti getiren golleri 44. dakikada Fernando Llorente, 72. dakikada Oscar De Marcos ve 90. dakikada Muniain kaydetti. Manchester United'ın Rooney ile 22. ve 90. dakikada penaltıdan bulduğu iki gol ise teselliden öteye gidemedi.

Şampiyonlar Ligi'nin favorisiyken grubunda üçüncü olarak Avrupa Ligi'ne kalan Manchester United bu sonucun ardından Avrupa Kupaları'ndaki başarısız sonuçlarına bir yenisini eklemiş oldu. Atletic Bilbao ise büyük bir avantaj elde ederek ikinci maçı beklemeye başladı.

İki takımı karşı karşıya getirecek ve çeyrek finalinin sahibini bulacağı rövanş karşılaşması, 15 Mart tarihinde Athletic Bilbao'nun sahası San Mames'te oynanacak.

MANCHESTER CITY DE KAYIPLARDA

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur ilk maçında deplasmanda Sporting Lizbon'a konuk olan Manchester City, sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Manchester City deplasmanda Sporting Lizbon'a 1-0 mağlup oldu. İngiltere'de şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon deplasmanında hiç beklemediği bir mağlubiyet aldı. Ev sahibi ekip Sporting Lizbon'a galibiyeti getiren golü 51. dakikada Xandao kaydetti.

Maç boyunca oyun hakimiyetini elinde tutan Manchester City, golü bulmayı başaramayınca Portekiz deplasmanından mağlup ayrıldı.

İki takım 15 Mart tarihinde İngiltere'de rövanş mücadelesi için karşı karşıya gelecek.

PSV YARASALAR'A YEM OLDU

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Valencia sahasında PSV'yi 4-2 mağlup ederek avantajlı bir skor elde etti.

2. Tur'da ekibimiz Trabzonspor'u eleyerek bir üst tura yükselmeyi başaran Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven, Mestalla Stadı'nda oynanan maçta Valencia'ya 4-2 mağlup oldu.

Milli futbolcumuz Mehmet Topal'ın kadroya alınmadığı maçta Valencia'nın gollerini Victor Ruiza, Pablo Piatti ve Soldado (2) kaydederken konuk ekip PSV'nin gollerini ise Ola Toivonen ve Georginio Wijnaldum atmayı başardı.

Valencia karşısında 56. dakikada 4-0 geriye düşen PSV, son 10 dakikada 2 gol bulsa da bu skor İspanyol ekibini rövanş maçı için avantajlı hale getirdi.

İki takım 15 Mart tarihinde Hollanda'da rövanş mücadelesi için karşı karşıya gelecek.