BIST 9.775
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,75
HABER /  GÜNCEL

Kırklareli'nde korkunç kaza: 3 ölü

Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesinde, meydana gelen kazada 3 kişi yaşamını yitirdi.

Abone ol
Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesinde, içinde jandarma erlerinin de bulunduğu otomobille bir kamyonetin çarpması sonucu meydana gelen kazada yaralananlardan biri hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 3'e yükseldi, 6 yaralının tedavisi sürüyor.
Alınan bilgiye göre, Pehlivanköy'e 2 kilometre mesafede, Ahmet Demir'in kullandığı 39 NT 073 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Hakkı Coşkun'un kullandığı 34 ETE 84 plakalı kamyonet çarpışması sonucu ağır yaralanan ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Abdül Vahap Demir, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Demir'in
ölümüyle, kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 3'e çıktı.

Bu arada, Edirne ile Babaeski'deki hastanelere kaldırılan yaralılar Mehmet Çakır, Bünyamin Demir (14), er Necmettin Demir, er Adem Karaman, er Uğur Kunduracı ile kamyonet sürücüsü Hakkı Coşkun'un tedavileri sürüyor. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavisi süren Jandarma eri Necmettin Demir'in hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. 

Soruşturma sürüyor.

Ahmet Demir'in kullandığı otomobil ile karşı yönden gelen Hakkı Coşkun'un kullandığı kamyonetin çarpışması sonucu sürücü Ahmet Demir ile Jandarma Er Adem Balcı olay yerinde hayatını kaybetmiş, 7 kişi yaralanmıştı.